This Page

has been moved to new address

Ingatkan hazmanfadzil.com nak Kawin.. Tapi.. | Ayam Penyet Terbaik di Bangi

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Ingatkan hazmanfadzil.com nak Kawin.. Tapi.. | Ayam Penyet Terbaik di Bangi

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

07 February, 2011

Ingatkan hazmanfadzil.com nak Kawin.. Tapi.. | Ayam Penyet Terbaik di Bangi

Kebetulan aku cuti hari ahad. Dan masing-masing ahli keluarga free. Semua dapat berkumpul. yea.. abangku HAZMAN nak open table. Ingatkan nak buat "announcement" penting tapi katanya saje blanje2 makan sambut belated besday mak 2/2 lepas..

Mula-mula nak makan Nasi Beriani Gam ANJE tapi kedai tutup jadi kami pilih second option iaitu AYAM PENYET, SEKSYEN 15 BANGI. So, jom check it out!!

Masing-masing dah lapar

Yang ni pun lapar.. lapar susu.. hehehe

kami aje yang conquer kedai

Minuman yang menyegarkan
Air Peach aku punya!!!
Set Ayam penyet dan Lele Penyet

Ayam. Ikan Keli, ulam, sambal, tempe, tauhu

Adik adik aku dan adik ipar pun ada

Inilah hasilnya dari pinggan aku. Macam mana boleh licin lak nih? hahahha

Aku dah kali kedua makan kat situ.dulu masa bujang ada port kedai Ameer Ali dekat2 situ. Memang port mapley laaaa tengok bola. hahahaaha.. Anyway, thanks so much kat my BROTHER sebab belanja makan2 nih. Ingatkan nak Buat Pengumuman Kawin tapi.... Makan2 je.. hehehe

Okaylah... kenyang lagi.. sebelum ni Pot Luck CNY... 

AKU KENYANG LAGI!!!

Hai.. Saye ilham.. Daddy saye sudah kenyang!!! heheehee

Labels: , , ,

8 Comments:

Blogger Farhan Zulhusmi said...

ala2...comelnya ilham nie...ala2.....ala2 dia...hehee

Monday, February 07, 2011 5:57:00 PM  
Blogger KiD said...

ala2 ala2 alaaaa... hehehehee

Tuesday, February 08, 2011 1:16:00 AM  
Blogger nuriz said...

ikan goreng tepung alahiiii sedapnye

Tuesday, February 08, 2011 9:39:00 PM  
Blogger KiD said...

nuriz: peergghhh.. licin kasi setel

Wednesday, February 09, 2011 5:16:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

amboi bro...balas dendam nampak??ekekeke...tengok entry aku itu hari terliur ke??wakakaka...yang pasti kenyang sudah..^^'

Wednesday, February 09, 2011 6:23:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

memang sonok bila dapat makan dengan SEMUA ahli keluarga.....

Wednesday, February 09, 2011 9:48:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: memang bals dendam makan kaw2.. lepas makan, balik rumah semua terbabas tido.. hehehe

Thursday, February 10, 2011 7:02:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: ofcoz memang seronok.. pasni leh makan dengan AHLI BARU family kita... hehehee

Thursday, February 10, 2011 7:02:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home