This Page

has been moved to new address

Selamat Hari Jadi Mak | Selamat Berpencen Mak Ayah!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Selamat Hari Jadi Mak | Selamat Berpencen Mak Ayah!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

02 February, 2011

Selamat Hari Jadi Mak | Selamat Berpencen Mak Ayah!!

2.2.11
Hari ni hari jadi mak yang ke 56. Pagi pagi lagi dah wish HAPPY BIRTHDAY MUM!!!
Tahun 2011 ni mak dan ayah pencen. Maka ucap Selamat Tinggal hye hye bye bye kepada Jabatan Penjara Malaysia. Dari Batu Gajah, Perak sampai laa ke Kajang. Rasanya dah 31 tahun lebih mak dan ayah bekerja kat Penjara, membesarkan kami berempat.

Lama kan? so, mak cakap tak tau nak buat ape lagi. Nak berehat dulu. hehehe.. Aku pun tak tau kalau pencen nak buat ape. Eh, aku keje swasta.. ader pencen ke? kerja sampai tua.. heheehe


Kopral Minah 217 dan Sarjan Mejar Fadzil 3672, Selamat Bersara!!! Love Mum and Dad :)

-from Putrajaya-

Labels: , ,

11 Comments:

Anonymous Kancilbiru said...

fuiyoo....koperal dan sarjan mejar tu...

selamat bersara yer pakcik dan makcik. dok umah rehat jer dak pun tanam pokok durian banyak2..ekeke

Wednesday, February 02, 2011 9:31:00 AM  
Blogger aurora mokhtar said...

hye shakido =) Selamat bersara pakcik n makcik..semoga panjang umur dan murah rezeki ~,^

Wednesday, February 02, 2011 9:38:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmm... ahad nie cuti tak ? Apa kita buat makan satu famili.... ABANG CHAQ sponsor...okey tak ?

Wednesday, February 02, 2011 9:52:00 AM  
Blogger nazirulhazwan~ said...

fuh, anak polis, ni mesti bekawad mase kecik2 kat rumah.haha

Wednesday, February 02, 2011 9:59:00 AM  
Blogger KiD said...

KB: tq tq.. pokok durian tak leh, pokok togeh boleh.. hehehe

Wednesday, February 02, 2011 10:08:00 AM  
Blogger KiD said...

aurora: tq tq gak... ameen..

Wednesday, February 02, 2011 10:10:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: ahad ni cuti.. memang nak datang kajang.. jom jom jom!!

Wednesday, February 02, 2011 10:11:00 AM  
Blogger KiD said...

nazirulhazwan: anak pegawai penjara laa.. bukan polis.. hehehee

Wednesday, February 02, 2011 10:12:00 AM  
Blogger ibu iman said...

waaaa... besnye da pencen. selamat bersara ye atuk ngn nenek ilham...

Wednesday, February 02, 2011 10:47:00 AM  
Blogger KiD said...

ibu iman: mekacih mekacih.. pasni kita semua lak pencen yea.. hehehee

Wednesday, February 02, 2011 11:04:00 AM  
Blogger ebad fzka said...

weh polis gupenyer!!!~

Wednesday, February 02, 2011 8:28:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home