This Page

has been moved to new address

Pot Luck Chinese New Year 2011

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Pot Luck Chinese New Year 2011

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

06 February, 2011

Pot Luck Chinese New Year 2011

Tahun Baru Cina 20111, Tahun Arnab..


Aku kerja kali ini. 3 hari public holiday termasuk hari wilayah. So, bila public holiday ni, call kat contact centre ni agak kurang. Mungkin orang keluar bercuti kot. so rileks laaa sikit. Dan kitorang dah planned nak buat pot luck makan-makan.


Jom tengok ape menunya...

Bihun Goreng

Mee Goreng

Cucur bawang

Fishball Goreng

Roasted Chicken

Nasi Lemak TTDI

Fruit Salad

Puding Roti (paling marvellous)

Antara semua makanan

Orang lain dah kenyang, dia ni bantai makan lagik.. hahahaa

Lepas kenyang, buat ketupat gosip2.. hahahaa

Muka blur masing2 kenyang

Aku pun macam nak pengsan perut kenyang sangat
Apa-apa pun, ni lah time yang agak free untuk buat makan-makan nih. Kalau tak, memang tinggal bayang laa kalau time rehat pun. masing-masing busy pickup call. Okay lah, nak berehat dulu. Lepas cuti raya cina ni, mesti orang banyak call.. pasal streamyx dan homeline.. huhuhuu


AKU KENYANG!!!!

Labels: , , ,

16 Comments:

Blogger Farhan Zulhusmi said...

alhamdulillah...rezeki....banyak lak tu...hehehe./....
xbungkus bawak balik ke??hahaa

Sunday, February 06, 2011 10:18:00 PM  
Blogger Zyash said...

Wa....masyuk.....hehe...so heaven...Dah la lapar ne...

Sunday, February 06, 2011 10:30:00 PM  
Anonymous Kancilbiru said...

ooo ini keja korang yer??? patut la haritu KB call tak dak org angkat...dok melantak tak hengat rupanya...ekekee...

gurau jer...seronok kan kalau buat potluck...best!

Sunday, February 06, 2011 10:37:00 PM  
Blogger KiD said...

farhan: memang banyak.. dua puluh orang punya makanan.. burrppp... habis kat situ, kasi orang2 lain sket

Sunday, February 06, 2011 11:06:00 PM  
Blogger KiD said...

Zyash: masing-masing bawak makanan.. memang heaven laaa.. kenyang giler.. air sirap aje.. hehehe

Sunday, February 06, 2011 11:10:00 PM  
Blogger KiD said...

KB: hehee.. kitorang makan2, ada lagi orang backup.. memang melantak tak hengat! eh, KB kan tak pakai streamyx.. hehehee

potluck memang besh!!!

Sunday, February 06, 2011 11:14:00 PM  
Blogger fadhdeela said...

sedapnyer bihun tu :P

Meh singgah: Kenangan Di Teknik Jasin!!

Monday, February 07, 2011 12:06:00 AM  
Blogger KiD said...

fadhdeela: memang sedap dan terbooekk!!!!

Monday, February 07, 2011 12:22:00 AM  
Blogger atiEy_[azHa] said...

semua nampak sedap . nak jugak! haha

Monday, February 07, 2011 12:42:00 AM  
Blogger KiD said...

atiey: aishh.. baru nampak dah sedap. apetah lagi kid dah makan semua... hehehhee

Monday, February 07, 2011 1:29:00 AM  
Blogger caliph shuriken said...

waa.. semua sedap2 tu ^^

Monday, February 07, 2011 2:11:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

bagus buat pot luck ni, rapatkan hubungan dan berkongsi makanan

Monday, February 07, 2011 10:40:00 AM  
Blogger grOundnUt said...

hahahaha..best betoi wat potluck...bebudak CS tengah tak de keje ke??ekekeke...^^'

Monday, February 07, 2011 3:38:00 PM  
Blogger KiD said...

caliph: memang sedap!! siap dua kali tambah lagi tu.. hehehe

sharing: sudah semestinya kan.. leh rasa2 makanan member lain.. hehehe

Monday, February 07, 2011 5:24:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: memang best.. tapi last week masa CNY laaa.. tak banyak call.. hari ni macam nak muntah jawap call sampai system pun jammed

Monday, February 07, 2011 5:26:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

xhengat ko mkn!

ebadfzka~

Tuesday, February 08, 2011 5:41:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home