This Page

has been moved to new address

Trafik Meningkat dari M@T@H@W

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Trafik Meningkat dari M@T@H@W

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

04 February, 2011

Trafik Meningkat dari M@T@H@W

Lagi trafik mencanak dari blogger.
Kali ni dari M@T@H@W.
Uishhh.. tengok saja laaaa dari gambar kat bawah ni.



Haaa.. kalau korang nak join jugak, boleh laaa ke TRAFIK MENGGILA MATAHAW.
Makin banyak visitor korang, makin banyak jugaklah trafik dari BANNER MATAHAW ni kalau aku tak silap lah. Sebab trafik aku pun kian meningkat nih. Terima kasih Matahaw!!!

Labels: , ,

16 Comments:

Blogger lavender harum wangi said...

hoho~ samalah kita.. gerek la dorang ni~!! :D

Friday, February 04, 2011 10:03:00 AM  
Blogger KiD said...

lavender: hehehe.. pandai wat macam tu tak?

Friday, February 04, 2011 10:15:00 AM  
Blogger Hot Mama said...

tahniah bro...dorang mmg best kan...

Entri Terkini : Backlink yang cukup membantu untuk dapatkan trafik tinggi

Friday, February 04, 2011 10:30:00 AM  
Blogger iwan_dextrous said...

tahniah...thumbs up..hihi

Friday, February 04, 2011 10:47:00 AM  
Blogger KiD said...

hot mama: jom sama2 jenguk2 blog kita eh..

Friday, February 04, 2011 10:53:00 AM  
Blogger KiD said...

iwan: double thumbs up!!!

Friday, February 04, 2011 10:53:00 AM  
Anonymous Kancilbiru said...

apa menda ni weh...nak gak try...muahahaha

Friday, February 04, 2011 11:06:00 AM  
Blogger Sharifah nor said...

sudah dpt dr Haw...memang best...

Friday, February 04, 2011 11:08:00 AM  
Blogger KiD said...

kancilbiru: anda punya trafik menggila2.. takpe.. hehehe

Friday, February 04, 2011 11:21:00 AM  
Blogger KiD said...

sharifah: memang best!! jenguk2 blog yea.. :)

Friday, February 04, 2011 11:22:00 AM  
Blogger JAI said...

Tahniah bro..kalahlah si Hazman bro kalau camni..hehe..itu oren ada bawak ong worrrr..ahaks3..sebab lu dah berjangkit dengan si eyriqazz tengah pikir dan dalam pertimbangan ingat nak label lu sebagai Tokey Limau pulak..si Eyriqazz dah jadi Tokey Rimau...wakakaka

Friday, February 04, 2011 11:56:00 AM  
Blogger KiD said...

hahaha.. akhirnya jejai ke sini jua.. mekacih.. sempena tahun arnab ni, nanti aku sembelih arnab kasi jejai fasha sandha look alike dgn tokey rimau makan.. hahahaa.. jejai-bekas tokey kicap kipas udang.. ;p

Friday, February 04, 2011 12:02:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Jejai : trafik blog adik aku nie memang cepat naik mencanak... aku punya biasa2 jee.lebih kepada kepuasan kongsi info dan kenal blogger2 lain....

Friday, February 04, 2011 3:46:00 PM  
Blogger ♀ syera teli ♀ said...

waaa , x phm la cm ne mende ni ? explain bole .
HAHA ,

Friday, February 04, 2011 7:11:00 PM  
Blogger KiD said...

abag man: trafik naik tak laa mencanak sangat, naik turun ada jugak.. blog ni pun kongsi info kongsi pengalaman.. hehehe

Saturday, February 05, 2011 1:13:00 AM  
Blogger KiD said...

syera teli: letak banner matahaw tu kat sidebar blog. then rajin2 laa jenguk dan komen blog.. :)

Saturday, February 05, 2011 1:15:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home