This Page

has been moved to new address

Rekod Shakiddo : Entry MOST POPULAR | Jom Naikkan Trafik Anda!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Rekod Shakiddo : Entry MOST POPULAR | Jom Naikkan Trafik Anda!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

04 February, 2011

Rekod Shakiddo : Entry MOST POPULAR | Jom Naikkan Trafik Anda!!

Sebelum ni Kid ada buat Rekod Shakiddo : Entry terbanyak. kali ni, Kid nak umumkan Rekod ENTRY MOST POPULAR


Yea... POPULAR. Bukan kedai buku Popular ataupun Anugerah Bintang Popular.. hehehee..
tapi, korang jenguk gambar bawah ni yea.. :)


Dah buat post tu, add post laa jugak kat INNIT.
Trafik pun banyak datang dari INNIT.



Kid tak laa buat entry yang meletop2 sangat tapi atas dasar tunjuk ajar dan pemerhatian dan pengkajian dari blogger otai dan lama, kini korang pun boleh buat.


Jenguk-jenguk blogger tu untuk dapatkan tips. Bagi Shakiddo, Tq so MUCH kepada MY BROTHER, kerana telah suggest blog2 yang patut kita contohi iaitu TOKEY RIMAU EYRIQAZZ, KAK INA TOKEY KUKIS, KANCIL BIRU TOKEY PB dan beberapa blogger yang lain yang MESRA SEO CEO (korang boleh tengok kat bloglist KID)

TERIMA KASIH kepada mereka atas tunjuk ajar secara langsung atau tidak langsung.


Haa... korang bila lagi?? jenguk2 laaa blog kat atas tu. mintak tips2 ke.. kaji2 sket..(depa dah masyuuuukkk) hehehee

Labels: , , ,

5 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

yup.... perasan gak semalam kat innit...anyway cuba jenguk blog suterabloger.com dan melromeo.com.... diorang pun rajin share tips blogging... ;-p

Friday, February 04, 2011 3:50:00 PM  
Blogger Kancilbiru said...

wow...kelas kauu tokey PB...bagus2...btw betul cakap abg ko, melromeo dan bean punya blog pun bagus gak..:)

Friday, February 04, 2011 9:14:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: oooo... ada lagi eh.. hehehe... tq tq..

Saturday, February 05, 2011 6:18:00 AM  
Blogger KiD said...

KB: memang laa kan.. tokey PB berjaya.. jom usha blog diorang tuh..

Saturday, February 05, 2011 6:21:00 AM  
Blogger Eyriqazz said...

Dussh,eden pun kena?Tahun ni tahun arnab..so mahu jadi tokey arnab pula..boleh?hik3...

Wednesday, February 09, 2011 4:51:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home