This Page

has been moved to new address

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: [Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

01 February, 2011

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

Hari ni aku nak ajak korang semua. join Contest nih
"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"


Tapi jom  tengok syarat2 contest dulu:

a) Anda mestilah ada blog.. OK
b) Anda mestilah merupakan follower blog Jejaka Terhangat ni. OK
c) Anda mestilah berada di Malaysia.. OK
d) Satu blog boleh sertai sekali jer.. OK

 




Hadiahnya berupa..... e-Touch 212 Pro




Korang boleh terus klik kat Banner kat atas untuk mengetahui lebih lanjut pasal contest JEJAKA TERHANGAT ni..

Aku nak menang
contest yang dibuat oleh JEJAKA TERHANGAT sebab:

1) Dua henpon lama aku memang dah totally OUT OF SERVICE.



2) Henpon aku sekarang dah rosak buttonnya. (nak tukar, kena skali housing RM100++)


3) Kalau tak untuk aku, aku kasi anak aku yang nak masuk 3 bulan laa. Sebab dia pakai remote astro ganti henpon dia. senang dia sms aku. hehehee



Korang boleh tengok banner kat side bar aku untuk join contest ni jugak. klik tau!!!
6 orang yang aku nak tag adalah:

KACANG TANAH
EBAD ABID
TUKANG MEREPEK
MALY
MAN MAS KARGO
GTO
Tarikh tutup contest ni pada:
11 March 2011 (11.59 malam)
Tarikh tutup bergantung jugak. Kalau JEJAKA TERHANGAT rasa nak tutup cepat, tarikh tutup akan dipercepatkan. So, JOM JOIN CONTEST ni cepat2 okay!!

Labels: , , ,

6 Comments:

Blogger Jejaka Terhangat said...

wahh..sedihnye henponnye..=(
papepon, penyertaan checked..gudluck yek.=)

Tuesday, February 01, 2011 5:15:00 PM  
Blogger CikLilyPutih said...

ok ok nak join jugak contest nie. HP dah start buat hal dah.

Tuesday, February 01, 2011 11:09:00 PM  
Blogger KiD said...

jejaka terhangat: sedih laa.. boleh laa.. boleh laa kasi hadiah tu kat kid.. hehehe

Wednesday, February 02, 2011 1:08:00 AM  
Blogger KiD said...

ciklily: aik? cik lily tak pakai galaxy tab ke?: hehehe

Wednesday, February 02, 2011 1:09:00 AM  
Blogger Love hurt aeNnn said...

wish u luck. ;)))

Thursday, February 03, 2011 10:17:00 AM  
Blogger KiD said...

tq tq love hurt aenn.. :)

Thursday, February 03, 2011 10:52:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home