This Page

has been moved to new address

Hantu Makan Subway | Spender Besar

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Hantu Makan Subway | Spender Besar

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

31 January, 2011

Hantu Makan Subway | Spender Besar

Hari ni aku cuti. Menunggu tengahari.
Sebab apa? Sebab Gaji laaa... hahahahaa
12.30 tghari aku dapat info dari TUKANG MEREPEK, aku bergegas laaa keluarkan duit $$$$, hahaahaa..


Jom!! shopping di Alamanda!! Bawak my sha, my ilham dan adik ipar. Merasa laa bawak STROLLER SWEET CHERRY baru.
Makan Nasi Ayam BlackPepper kat RASA, Alamanda. Lepas tu shopping barang dapur kat Carrefour.
Dah penat-penat jalan, terasa nak makan SUBWAY lak. Terus shoot ke Giant Equine sebab dengar kata dah bukak kat situ. dekat laaa sikit aku nak mentekedarah SUBWAY ni.

SUBWAY Giant Equine

Antara favourite menu aku, B.M.T. dengan roti parmesan atau Honey Oat

Topping aku suruh letak semua.. plus Mayo + 1000 islands + chili
Beginilah harganya promosi Hari Isnin, B.M.T.

 6 Biji. satu Taknak bawang. hehehee
Inilah Spender Besar a.k.a. Big Spender... hehehe
Haaa.. lepas ni nak cuba luck BIG Spender tu. Kira Spender Besar laaa.. hehehe.. Hadiahnya Brand Apple. wow! cuba aje laaaah.. :)

Labels: , , ,

5 Comments:

Blogger KiD said...

sedap woooo!!!

Monday, January 31, 2011 11:54:00 PM  
Blogger saya_arief said...

sedapp..
:D

Tuesday, February 01, 2011 10:13:00 AM  
Blogger KiD said...

makan dan makan subway lagi...

Tuesday, February 01, 2011 12:25:00 PM  
Blogger ebad fzka said...

wahaha!!~ sedap bhai..
aku xpenah mkn ag kt sana...jom alamanda!

Wednesday, February 02, 2011 8:33:00 PM  
Blogger KiD said...

jom jom jom subway!!!!!

Thursday, February 03, 2011 10:53:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home