This Page

has been moved to new address

Bayaran Berganda Untukku Bulan Februari!!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Bayaran Berganda Untukku Bulan Februari!!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

01 February, 2011

Bayaran Berganda Untukku Bulan Februari!!!

Bulan januari lagi dah dapat jadual kerja. Antara bulan yang best kerja adalah bulan Februari.
Sebab apa? 28 hari aje laaa. Tolak cuti, jadi aku kerja 21 hari je bulan Februari nih. yeeehaaaaa.


Cuba tengok jadual kerja minggu pertama Februari 2011 nih.




Cuba korang tengok. 
1 Februari - Hari Wilayah
3 dan 4 Februari - Gong Xi Fa Chai.
Maka, aku bekerja pada hari-hari tersebut. Haaaa... Company, sila bayar berganda-ganda kat aku!! hik hik hik

Labels: , , ,

4 Comments:

Blogger fadhdeela said...

seronokknyer!! besday kita pun bkn february!! :P

Meh singgah: Aku Bwk Balik Jantan???!!

Tuesday, February 01, 2011 12:37:00 AM  
Blogger KiD said...

fadheela: ooo..ye ke.. brape hb?

Tuesday, February 01, 2011 1:18:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hahahaha.... gitu la kalau keje syif memang sonok bila ada PUBLIC HOLIDAY....kalau dapat OT on public lagi besh

Tuesday, February 01, 2011 5:25:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: abg mesti dah banyak kali merasa double triple kan? hahhaaa

Tuesday, February 01, 2011 7:48:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home