This Page

has been moved to new address

Penipuan Unifi High Speed Broadband | Jangan Terpedaya!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Penipuan Unifi High Speed Broadband | Jangan Terpedaya!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

05 February, 2011

Penipuan Unifi High Speed Broadband | Jangan Terpedaya!!

Ada Penipuan?? TM High Speed BroadBand (TM HSBB) menipu pelanggan ke?
Korang ada ambik pakej UNIFI tapi tak dapat iPad??
Pakej unifi kat bawah ni...


gambar hiasan : google
Haaa... sebenarnya bukan Unifi atau TM yang buat penipuan. Tetapi ada penipuan terbaru dikesan didalangi oleh orang-orang tertentu. Mereka mengatakan jika ada ambik pakej unifi, TM ada menawarkan iPad percuma! mak aihhh.. bila punya promosi nih?? Tak pasti laa siapa yang punya kerja tapi dah ada kes dah.


So, aku sebagai CSR kena laaa baca skrip..
"  untuk pengetahuan encik/puan, pihak TM tidak ada menawarkan sebarang pemberian iPad percuma untuk pendaftaran perkhidamatan unifi. Sekiranya encik/puan melihat atau mendengar sebarang promosi tersebut, sila abaikannya".

Lebih kurang macam tu laaa bunyinya aku tak berapa nak hafal lagi skrip2. Banyak sangat skrip. hahahaa.. So, kepada pengguna dan bakal pengguna unifi, anda jangan tertipu dengan FRAUD PROMOTION - APPLY TM UniFi and WIN iPAD.

Tapi, aku nak je pakai unifi ni. Memang berbaloi kalau kat kawasan Putrajaya nih! tapi untuk staff pakej dah ditutup sementara laaa.. Sebab ramai sangat staff ambik. hahahahaaa.. Murah beb!! saper taknak. Aku nak pakai Streamyx in a Box aje lah!!!


Eh eh.. korang jangan tertipu pasal Promosi Palsu Unifi ni tau!! rujuk kepada TM Point atau call je aku kat number 100. Hehehehe...

Labels: , ,

15 Comments:

Blogger iPai said...

uhuuh.. ingatkan diorang tipu pasal pakej tuh ..

Saturday, February 05, 2011 7:44:00 AM  
Blogger ïêmå å¢klê§ said...

nasib baek la bgtau awal2 kalau x memang dah serang dah TM

Saturday, February 05, 2011 8:38:00 AM  
Blogger Eza Zularyeza said...

seronok giler klau free cmtu..haha

Saturday, February 05, 2011 8:45:00 AM  
Blogger Cekodok said...

tu dia aih.. agak2 kalau orang bg free cekodok.. ramai tak yang register...

Saturday, February 05, 2011 8:53:00 AM  
Anonymous yahaya said...

mcm mcm cara menipu

Saturday, February 05, 2011 8:56:00 AM  
Blogger KiD said...

ipai: hehehe.. mane leh tipu pasal pakej tu.. bisnes

Saturday, February 05, 2011 9:32:00 AM  
Blogger KiD said...

iema: eh, jangan laa serang TM.. tipon jer dulu.. hehehe

Saturday, February 05, 2011 9:33:00 AM  
Blogger KiD said...

eza: kalau ada, giler ramai laaa yang ambik pakej tu.. huhuhu

Saturday, February 05, 2011 9:34:00 AM  
Blogger KiD said...

cekodok: bolah gak try tuh.. nyum nyum.. kenyang

Saturday, February 05, 2011 9:35:00 AM  
Blogger KiD said...

yahaya: nasib baik ada yang tersedar kan? nak lariskan bisnes laa tu.. tapi cara salah.. huhuuhu

Saturday, February 05, 2011 9:36:00 AM  
Blogger Adam Haiqal said...

semua org hari ni ala2 desperate nak dptkan duit dgn cara yg haram kann..:0

4 hari lepas pun ade staff TM kol adam and prefer adam pki unifi.
tapi adam punye kes ni lain pulakk..
meh tgk sni...:)

http://neodanish89.blogspot.com/2011/02/operator-tm-gatal.html

Saturday, February 05, 2011 9:46:00 AM  
Blogger KiD said...

Adam haiqal: kid dah jenguk dan reply situ.. hahahaa.. lawak laaa pulak kid baca..

Saturday, February 05, 2011 10:25:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

nanti kalau dapat Ipad lebih boleh la hulur2 yea.... ekekekeke

Saturday, February 05, 2011 11:13:00 AM  
Blogger QaRr JaliL said...

cuak je..bru nak pasang bulan ni..
ehe..

Saturday, February 05, 2011 12:17:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: mana ada ipad daaaa...

qarr jalil.. waaahhh.. ambik VIP20 ke? hehehee

Saturday, February 05, 2011 12:25:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home