This Page

has been moved to new address

Rumah Aku Kena Pecah!! | Beribu Habis!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Rumah Aku Kena Pecah!! | Beribu Habis!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

23 April, 2011

Rumah Aku Kena Pecah!! | Beribu Habis!!

Minggu lepas aku ada singgah kajang untuk celebrate besday my dad. Hari ni, aku singgah jap teman mak ayah aku ambik barang kat rumah kajang.. Skali aku pun terkejut daaaa... Abis kena pecah!! berselerak laaa jugak..

Kerja-kerja orang bikin pecah rumah

Bahagian Hall dibesarkan
tambah bilik lagi satu
 

Atas tambah satu bilik
Ni bakal jadi bilik encik hazman ke? hehehee
dari bahagian dapur
Haaaaa.. begitulah alkisahnya mengenai rumah kena pecah! Kena pecah dinding daa.. tengah renovation bikin bilik baru. habis laaa kena punggah barang. Sebab tu dulu kami dapat LELONG TUPPERWARE PERCUMA!! . So, buat masa sekarang, mak dan ayah lepak rumah kami kat Putrajaya laa.. terus jaga my ilham. :)

Kesulitan masa kini adalah untuk kesenangan masa depan.. hehehee

p/s: Rajin-rajin laaa komen ke Blog Shakiddo ni kerana blog ni DO FOLLOW.. Backlink untuk komen anda.. chiaaauu cin caaauuu..!!

Labels: , ,

17 Comments:

Blogger hudadida said...

hampeh..igtkn duit kena kebas..
ciskek betul..

Saturday, April 23, 2011 12:14:00 AM  
Blogger hanani0210 said...

tajuk hot giler..tertipu i.. :)

Jom baca ni: 6 Produk Kosmetik yang Merbahaya. Awas !!!

Saturday, April 23, 2011 12:19:00 AM  
Blogger Eyriqazz said...

wah,renovate rumah....bila nak buat makan2 ni?

Saturday, April 23, 2011 12:19:00 AM  
Blogger tulus sweet said...

a aa hampeh jugaklah budak ni. haha

Saturday, April 23, 2011 12:27:00 AM  
Blogger mcm ni lah said...

takpe2 bersusah2 dulu bersenang lenang kemudian,. bukan utk sape pun , utk masa depan generasi akan datang kan ?

Saturday, April 23, 2011 12:37:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... bilik atas tu abg nak kasi sponsor AIRCOND....Ada rezeki lebih nanti kita buat MAKAN-MAKAN sempena umah siap renovate yea......Then nak plan gak buat makan2x sebab nana balik dari kampus ujung bulan nie....

Saturday, April 23, 2011 5:49:00 AM  
Blogger KiD said...

hudadia: ciskek memang sedappp... hehhheh

Saturday, April 23, 2011 6:35:00 AM  
Blogger KiD said...

hanani: laaaa.. tajuk hot ke? tapi betul kan rumah kena pecah? :)

Saturday, April 23, 2011 6:36:00 AM  
Blogger KiD said...

eyriqazz: haaaa.. umah mum and dad kena renovate.. makan2? cer tanya hazman.. cer tanya... ngeh3

Saturday, April 23, 2011 6:39:00 AM  
Blogger KiD said...

tulus sweet: hahahaampeh kan? anda juga memang tulus.. :)

Saturday, April 23, 2011 6:41:00 AM  
Blogger KiD said...

mcm ni lah: tu laaa kan.. bila dah siap nanti, hope lebih selesa untuk seisi keluarga laaa yea.. :)

Saturday, April 23, 2011 6:42:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: waaaaahhh... masyyuukkk.. MAS kasi bonus ke nih? heheheehe.. makan2 ke? 1hb, 2hb dan 8hb je cuti.. huhuhu

Saturday, April 23, 2011 6:44:00 AM  
Blogger Nina Azriff said...

issskk! tegok tajok macam kena hape je haha

Saturday, April 23, 2011 6:53:00 AM  
Blogger KiD said...

nina: dont judge an entry by its title.. hehehe.. tapi betul kan tajuknya dengan isi.. :)

Saturday, April 23, 2011 8:53:00 AM  
Blogger Maly F said...

alamakk..how about my room meh? adoiyyy..kejutan2..

Sunday, April 24, 2011 7:29:00 PM  
Blogger budak awam said...

laaa renovate ke... ingatkan kena rampok! hahaha

Tuesday, April 26, 2011 7:11:00 AM  
Blogger KiD said...

maly F: u punya bilik sudak takda.. hahaha

budak awam.. kena pecah laa tu... hehehee

Tuesday, April 26, 2011 6:30:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home