This Page

has been moved to new address

Lelongan Tupperware di Kajang!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Lelongan Tupperware di Kajang!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

19 April, 2011

Lelongan Tupperware di Kajang!

Lelong!!! Lelong!! Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan barangan TUPPERWARE secara lelong di Kajang.

antara barang lelongan
Dan inilah hasil "lelongan" kami punya!
Haaaa... sebenarnya selepas sambut besday my dad kat kajang, diorang offer untuk mengclearkan TUPPERWARE dan segala mug pinggan mangkuk. Sebab lepas ni, rumah kat kajang nak kena renovate. so, bagi "mengecilkan" ruang rumah, mak ayah telah offer kepada anak-anaknya untuk setelkan tupperware. Actually, mak aku memang kaki Tupperware.. dan juga pinggan mangkuk.. hehehehee

TUPPERWARE memang terbaik kan??

Labels: , ,

13 Comments:

Blogger Sharinginfoz said...

tupperware memang bagus

Tuesday, April 19, 2011 9:44:00 AM  
Blogger a n a s t a s y e a said...

la.. ingatkan lelong nak jual..
saya pun gila Tupperware walaupun mahal sbb kualiti bagus dan tahan lama.. kalau rosak boleh tukar. Amat berbaloi-baloi! tak gitu Encik Kid?

Tuesday, April 19, 2011 9:56:00 AM  
Blogger Nur Hanani said...

tipah tertipu..hehehe ingatkan betul-betul ada lelong..memang Tupperware terbaik. Saya ni pun suka sangat mengumpul koleksi tupperware ni. :)

Jom baca ni: Nak atau tak nak cash out Nuffnang ni?

Tuesday, April 19, 2011 10:38:00 AM  
Blogger Cikgu Den said...

barang tupperware memang bagus dan berkualiti. warna-warna dia pun cantik. tapi mahal sikit. dah ada lelong nie boleh dapat murah kan...

Tuesday, April 19, 2011 10:55:00 AM  
Blogger Noriz said...

wah untung nyee...
dpt tupperware siap dgn keta mainan tu ke? hehe

Tuesday, April 19, 2011 11:09:00 AM  
Anonymous Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... singgah la ke blog saya ;)

Tuesday, April 19, 2011 11:21:00 AM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: dan memang terbaik kualitinya.. kan?

Tuesday, April 19, 2011 12:27:00 PM  
Blogger KiD said...

ann: waaahhh.. kaki tupperware jugak ke? hehehe.. mesti banyak koleksi..

hanani: mana ada tipu. ni kira lelong anak beranak sahaja.. hehehehe

Tuesday, April 19, 2011 12:28:00 PM  
Blogger KiD said...

cikgu den: memang kualiti.. tapi ni free aje.. sebab mak saye punya... hehehe

noriz: memang dah.. kete mainan pun sapu.. untuk anak katanya.. hehehe

Tuesday, April 19, 2011 12:29:00 PM  
Blogger KiD said...

zuwaiti aiman: salam kunjungan.. nanti saya terjah blog anda yea... :)

Tuesday, April 19, 2011 12:30:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

orang bujang cam saya blum perlu lagi tupperware nie....ahaksss

Tuesday, April 19, 2011 4:06:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: sikit lagi, perlu laa tu... ngeh3

Wednesday, April 20, 2011 9:03:00 AM  
Blogger Maly F said...

ooooOOOO...patut ar rumah nampak kosong je..

Wednesday, April 20, 2011 10:36:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home