This Page

has been moved to new address

BE ke 5 untuk tahun 2011

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: BE ke 5 untuk tahun 2011

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

21 April, 2011

BE ke 5 untuk tahun 2011

Selepas BE berganda dalam masa 24 jam, dan dua BE sudah metered earning. Kini, tambahan pula satu BE yang masuk pada hari ini. Sambil berehat, dan memikirkan bila nak makan CHICKEN CHOP KEPSI (lum lagi), satu BE dari KFC (dari fesbuk) menjengah blog Shakiddo!


Alhamdulillah.. Rezeki berblogging bertambah lagi.. buat pengunjung blog shakiddo, diucapkan terima kasih banyak-banyak dan nantikan sesuatu khas untuk korang semua.. jeng jeng jeng,... Tunggguuuuuu....!!!!

Labels: , ,

7 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

hmmm.... untung betul laaa..... baru je niat nak makan chicken chop ....alih2x dapt BE kfc la pulak.....kalau buat contest kasi tau je yea...as usual laa... i will be the premium sponsor....PENAJA UTAMA

Friday, April 22, 2011 7:32:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

seronoknya dapat banyak be

Friday, April 22, 2011 10:22:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

knape sy tak dapat BE? apa tips nak sedang dapat BE ye kid?

Friday, April 22, 2011 2:57:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: rezeki.. rezeki.. untung laaa ada penaja nih.. macam nak buat bulan depan aje.. :)

Friday, April 22, 2011 7:02:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: alhamdulillah/... rezeki berblogging..

Friday, April 22, 2011 7:05:00 PM  
Anonymous Kancilbiru said...

wow..wang besar ler tu...bagus2...pasni buat contest banyak2 yer..hihihi

Friday, April 22, 2011 8:30:00 PM  
Blogger KiD said...

KB: wang besor!! wang besor!! belum leh cashout lagi.. hehehe

Friday, April 22, 2011 9:55:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home