This Page

has been moved to new address

Nak Makan Chicken Chop?

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Nak Makan Chicken Chop?

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

21 April, 2011

Nak Makan Chicken Chop?

Tiba-tiba lapar hari ni..Dan mengidam makan chicken chop. Dah laaa aku cuti dua hari ni. Macam nak cari chicken chop aje. Pastu nampak laaa KFC punya ciken chop nih.. waaaahhh... memang terbaik laaaa kan..

Lepas tu, boleh dapat CHEEZY WEDGES percuma kalau klik vaucher KAT SINI. Yahooooo!!! leh makan banyak2.

Labels: ,

15 Comments:

Blogger ^^nu[dd]yra^^ said...

dah makan dah 2 ari lepas =)

Thursday, April 21, 2011 9:37:00 AM  
Blogger mcm ni lah said...

yepp dah makan dah,. tapi aku ske lg nasi ayam ngan cheesy wedges, tinggal jejak utk dijejaki

Thursday, April 21, 2011 10:43:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

sy nak wedges ajeee...chicken chop tolak tepiiii..kid check email nt ye

Thursday, April 21, 2011 10:53:00 AM  
Blogger grOundnUt said...

terliur aku tengok entry ni bro...sluurrppp...=9

Thursday, April 21, 2011 10:56:00 AM  
Blogger KiD said...

nuddyra: waaaahh.. pantasnyaaa.. hehehee

Thursday, April 21, 2011 12:33:00 PM  
Blogger KiD said...

macam ni lah: terrbaaikkk kan? ratah ayam pun boleh... hehehe

Thursday, April 21, 2011 12:34:00 PM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: waaahhh.. diet nampak! hehehe

Thursday, April 21, 2011 12:35:00 PM  
Blogger e.l.i.s.s.m.i.e said...

boleh makan esok ni waktu lunch :)

Thursday, April 21, 2011 12:35:00 PM  
Blogger kak ina kl said...

macam sedap ajer..nanti klu lalu nak cuba bila perut rasa lapar..kalau perut kenyang..buat derk ajerlah.

wah harga ikan bakar tu boleh tahan ek..1 ekor ikan sama harga se kilo sentengah ikan..untung memang untung

susu tepung memang byk di pasaran..anak akak ada yang minum susu dumex pastu ganti nespray ajer..yang kecik 2 orang tu merasa susu mahal sikit. tapi kan susu ibu gak yang terbaik

Thursday, April 21, 2011 2:04:00 PM  
Blogger KiD said...

elissmie: haaaa.. waktu lunch yang panjang bagi wanita..

Thursday, April 21, 2011 2:30:00 PM  
Blogger KiD said...

kak ina kl: haaaa... memang sedap bila lapar dan orang blanje.. hehee.. try laa ikan bakat tu gak.. :)

Thursday, April 21, 2011 2:31:00 PM  
Blogger Sharinginfoz said...

nampak sedapnya

Thursday, April 21, 2011 4:13:00 PM  
Blogger KiD said...

kalau bro blanje lagi sedap!! hehehehe

Thursday, April 21, 2011 11:29:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hmmmm.... tengok chicken chop nie buat kasi idea untuk kita cari tempat makanan western utk next gathering .... ;-p

Friday, April 22, 2011 7:28:00 AM  
Blogger KiD said...

westernn..??? waaahhh lamb chop!! heheehee

Friday, April 22, 2011 7:59:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home