This Page

has been moved to new address

Sebab Trafik Blog Aku Naik!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Sebab Trafik Blog Aku Naik!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

21 April, 2011

Sebab Trafik Blog Aku Naik!

Macam biasa laaa kalau dah takde topik, aku akan bagi tips sikit laaa. untuk korang semua pengunjung blog Shakiddo yang makin ramai ni.. yang makin menyesakkan sambil melepak kat blog aku ni.. thanks a lot dude!

Walaupun aku tahu, hanya ada yang singgah tapi tak tinggalkan komen, tetapi kedatangan anda juga direkod di blog Shakiddo ini. Hari ni aku cuti, dan saje nak tengok trafik blog. Refer kat Nuffnang yang baik hati.. Jeng jeng jeng...





Terima kasih kepada Blogger Bengkung Moden kerana membuat satu entry khas selepas membaca entry ISU GULA TAMBAHAN di blog shakiddo. Sekaligus membawa pengunjung blog bengkung moden ke blog shakiddo. Sekian trafik naik lagi..! :)

Labels: , , ,

7 Comments:

Blogger hanani0210 said...

Baguslah ada blogger yang buat link pada entri yang digunapakai. Macam ni lah bagus.. :) tahniah.. Tengah usaha nak naikkan trafik..payahnya.. :(

Thursday, April 21, 2011 10:53:00 PM  
Blogger cikguden said...

wah. best2...

Mahu Baucar KFC

Thursday, April 21, 2011 11:08:00 PM  
Blogger KiD said...

hanani: yupp.. thanks jugak kerana selalu singgah dan komen.. :)

Thursday, April 21, 2011 11:40:00 PM  
Blogger KiD said...

cikgu den: best best semuaaa,,, gegege

Thursday, April 21, 2011 11:54:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

kalau ada artikel yang berinformasi lagi berguna sure readers kita akan share kat blog diorang....blog konsep parenting memang ramai followers

Friday, April 22, 2011 7:37:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: blog konsep food dan travel pun ramai followers.. :)

Friday, April 22, 2011 8:01:00 AM  
Blogger Qaseh mYra said...

untungla trafik naik...

Friday, July 15, 2011 5:09:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home