This Page

has been moved to new address

PEMENANG CONTEST LUMAYAN TEKA BUNGA!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: PEMENANG CONTEST LUMAYAN TEKA BUNGA!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

18 April, 2011

PEMENANG CONTEST LUMAYAN TEKA BUNGA!!

Jeng jeng jeng... setelah meneliti jawapan-jawapan dari entry anda, maka dengan ini sudah dipilih pemenang itu. Terima kasih kepada korang korang semua yang meramaikan majlis contest ini yang menjengah 29 entry dan pelbagai jawapan dan kreativiti dari korang. 

Sebenarnya kid ternantikan entry post dalam bahasa Ingggeris, nampak sikit kelainan.. hehehehe tapi takpe... Jom kita tengok jawapannya...

1) BUNGA POKOK DUIT-DUIT (rata-rata semua jawap betul dan kid terima) tapi, biasa laaa.. pemutus seri ni yang penentu.. Kenapa ramai yang jawap 888 ek?? sebab tengok entry pokok duit-duit tu ek? hehehehe.. Asalnya macam ni...


 Dan jawapannya adalaaaaah..... 081
81 adalah tahun kelahiran aku dan aku simpan ni sebagai kenangan.. hehhee.. tahun 80 dan 82 pun ada.. 


Orait, jangan kocik ati eh kepado yang tak monang.. doakan rezeki den bertambah. Den dapat cashout nanti, kita buat Giveaway pulak. terima kasih korang korang korang semua yea...


Pemenangnya adalah:

1) AdyShariz - 088
2) Nett's Kerepek -088
3) Mummy Maira -111


Kategori Kreatif - Queen Pink
Kategori Misteri - Mama Zureen

p/s: tahniah kepado pemonang yang susah den nak pilih.. harap happy2 ek.. pemonang 1-3 nanti emelkan apo yang ekau pilih topup/cash.. Kreatif dan Misteri.. ekau duo kasi namo, alamat, dan nombot tipon.. eden nak pos.. mekacih.. mekacih...     shamdfazley@gmail.com

Labels: , , ,

9 Comments:

Blogger wan nurul hezrina said...

eh mummy maira tuh yang mana ek?takut adalagi nama mummy maira yang lain =)

takde link nya

Monday, April 18, 2011 12:59:00 PM  
Blogger KiD said...

cer tengok jawapannya.. tahniah.. nnt emel eh..

Monday, April 18, 2011 1:06:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm..... rasanya ada gak barang2x nak kasi untuk syam buat giveaway.......nanti la yea

Monday, April 18, 2011 1:16:00 PM  
Blogger KiD said...

orait.. no problem bro!

Monday, April 18, 2011 1:37:00 PM  
Blogger wan nurul hezrina said...

ok nnt mummy maira email

Monday, April 18, 2011 2:29:00 PM  
Blogger QUEENPINK said...

Terima kasih kerana memilih QueenPink.

Saya dah hantar e-mail..

Monday, April 18, 2011 4:45:00 PM  
Blogger Joel Leslie said...

ehh, awk kata 3 digit tersebut adalah sama!

Monday, April 18, 2011 6:18:00 PM  
Blogger Fara said...

x dak rezeki la..terpedaya ngan duit rujukan kat n3 yg satu lagi tuh..hhuh..klu x nak letak no 51..kihkih...

Thursday, April 21, 2011 1:45:00 PM  
Blogger Adyshariz said...

alamak lmbt tegok ler result..still boleh collect lagi ker? hehe

jap lagi aisha email ya..

Thursday, April 28, 2011 11:33:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home