This Page

has been moved to new address

Penangan Ikan Bakar Sekinchan!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Penangan Ikan Bakar Sekinchan!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

22 April, 2011

Penangan Ikan Bakar Sekinchan!

Sejak aku buat entry pasal Restoran Ikan Bakar Sekinchan, nampaknya ramai pulak yang mencari info pasal restoran tersebut. Memang dah banyak branch dah restoran nih. Semuanya bakor.. sesuai bawak Usop Wilcha kat kedai nih.. Nanti pelayan tanya, "ikan ni nak masak ape yea?"


Ofcoz laa dia jawab.. KITE BAKOR AJE!!! KITE BAKOR!!!

Inilah penangan Ikan Bakor!!!


Tapi, ada jugak yang mencari macam mana nak hack Menara TM.. waaaahhh.. ingat blog aku ni ape ek? keyword ni aku dapat minggu lepas.. hahahahaa.. ini mesti nak tau cara nak hack atau crack Wifi / WEP, Curi password wifi

 

Oooppsss.. aku pun tengah pakai INTERNET PERCUMA..!!! sebab streamyx aku down jap :)

Labels: , , ,

9 Comments:

Blogger Sharinginfoz said...

seronok kan bila dapat bantu org cari apa yang mereka hendak

Friday, April 22, 2011 10:49:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: yesszzaaa.. itulah juga dikatakan sharing info.. :)

Friday, April 22, 2011 11:09:00 PM  
Blogger ^^nu[dd]yra^^ said...

pernah makan ikan bakar sekincan gak...cawangan gombak punyer..sodap ;p

Friday, April 22, 2011 11:26:00 PM  
Anonymous Nava Kishnan said...

However we do it, lets do it the right and genuine way, then we don't feel and can sleep peaceful at night.

Friday, April 22, 2011 11:47:00 PM  
Blogger KiD said...

nuddyra: haaa.. best kan? kat gombak dkt dgn taman bolton tu kan.. dekat2 flyover..

Saturday, April 23, 2011 12:26:00 AM  
Blogger KiD said...

nava: yup.. better the right way.. :)

Saturday, April 23, 2011 12:27:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

whoaaa..... jadi hot keyword la pulak.....dasat2x... p/s : share skit pasal minuman monavie yang abg kasi aritu... apa kesan lepas seminggu minum.... muka dah kurang jerawat tak ?

Saturday, April 23, 2011 5:44:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: dah bersedia untuk di terjah bakal pengguna monavie?

Saturday, April 23, 2011 6:52:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Suruh diorang calling2 UPLINE abang je.... huhuhu

Saturday, April 23, 2011 9:17:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home