This Page

has been moved to new address

Cara untuk Guna Internet Percuma!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Cara untuk Guna Internet Percuma!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

08 April, 2011

Cara untuk Guna Internet Percuma!

Broadband anda sudah exceed limit? Line internet anda problem? Tapi anda perlukan internet? Bagaimana nak selesaikannya? Yaaaa...!! sudah tentu dengan internet PERCUMA! Anda pernah gunakan internet percuma? Kalau tak pernah, sila ke Carrefour Alamanda!

Gunakan internet PERCUMA!! Di Alamanda... (dan juga shopping complex lain) hehehehee..

Actually, bukan itu yang kid nak sampaikan yea... Jika kita berada dalam situasi yang nak pakai internet sangat, tapi broadband atau line ada masalah, ape yang anda boleh buat? jeng jeng jeng...
Gunakan wifi orang lain, dalam erti kata crack wifi password, curi wifi, hack wifi, hack WEP key, reveal WEP key, crack WEP key dan pelbagai lagi istilah. Tapi korang tahu ke nak buat macam mana?

Benda ni, ada yang orang dah tau.. bagi hackers dan crackers.. Ada cara mudah, ada cara senang.. Tapi, sape nak, sila angkat tangan macam usop wilcha.. soley soley.. soley.... hehehehe

Ooopssss.. kid nak kena siap-siap pegi keje. Nantilah sambung di entry akan datang. Nak tau? Tungguuuu....

jom ke Anda ingin Crack WEP? Anda nak Reveal WiFi Passwor...

Labels: , , ,

13 Comments:

Blogger SyUhAdA said...

nak tau..hehe..
pastu nk tnya satu soklan, nape tenet cpt sgt smpai limit ye?

Friday, April 08, 2011 2:21:00 PM  
Blogger KiD said...

syu: cepat sampai limit?? banyak download/upload laa tu.. hehehee

Friday, April 08, 2011 2:34:00 PM  
Blogger misza said...

takmo curik, tak berkat nnt duit nuff(mcm la dpt). gi je kedai mamak.

Friday, April 08, 2011 2:35:00 PM  
Anonymous Kancilbiru said...

ha nak gak..bagi sikit cara2 nya..

nak terminate yang lama ni..:P

Friday, April 08, 2011 2:36:00 PM  
Blogger saya_arief said...

kepsi ade wifi.
:D

Friday, April 08, 2011 2:41:00 PM  
Blogger HAW said...

rasanya ada banyak tempat sediakan perkhidmatan percuma nih!

Friday, April 08, 2011 3:59:00 PM  
Blogger NUR AYNIE said...

alamak~! kene tggu ker??? huhu

Friday, April 08, 2011 7:57:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

hahaha..kene tungggu laakk cam ni..^^'

Friday, April 08, 2011 9:28:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

biasa lepak kat luar mcd jee layan wifi freee..... tak order pun ....relax jee...ahaksss

Saturday, April 09, 2011 12:37:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

biasa lepak kat luar mcd jee layan wifi freee..... tak order pun ....relax jee...ahaksss

Saturday, April 09, 2011 12:37:00 PM  
Blogger KiD said...

misza: hehehee.. ini skill crack namanya.. :)

KB: cara2nya memerlukan kesabaran.. hehhe

Saturday, April 09, 2011 12:53:00 PM  
Blogger KiD said...

saya arief: jom lepak kepsi! :)

haw: memang.. lagi2 kalau shopping complex

Saturday, April 09, 2011 12:54:00 PM  
Blogger KiD said...

nuraynie: hehehe.. tunggguu.. kalau line clear laaa

groundnut: hehehee.. penantian satu penyiksaan.. :)

Saturday, April 09, 2011 12:54:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home