This Page

has been moved to new address

Nak Trafik Tinggi Internet Laju?

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Nak Trafik Tinggi Internet Laju?

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

13 April, 2011

Nak Trafik Tinggi Internet Laju?

Nak dapat trafik tinggi.? Nak dapat Internet laju?? Segalanya boleh! Semuanya kat Malaysia ni BOLEH! Hehehehhee

Setinggi mana trafik anda.. sebanyak mana income blogging anda.. Semuanya adalah dari Internet. Betul tak? Cer tengok line kat rumah kid.

Excellent signal..!!
Dah aku keje CSR Streamyx, kena laaa promote sikit (padahal bukan department sales atau product) hehehehe
cer tengok aku ambik gambar kul brape?
To be frankly speaking, bukan semua tempat yang line internetnya bagus dengan streamyx. Kalau di cerita kisahnya, memang tak habis. Jadi, pilih laaa line internet yang bagi korang rasa BAGUS kat area rumah korang. Kalau aku ada masalah, aku boleh Selesaikan Masalah Streamyx anda Sendiri! . Kalau wireless, jadi laa macam ni..
 

Kalau hangpa nak pakai internet, tapi takmau bayaq.. pi laaa tumpang wifi orang lain.. dok kat shopping complex ka.. apa ka... tapi, ada jugak yang crack wifi, hack wifi, curi wifi, reveal WEP key orang lain.. jeng jeng jeng....

So, dengan pilihan bijak saluran internet anda, anda boleh mendapat trafik tinggi dengan Tips Trafik 10 Ribu Seminggu | Blogwalking dan Kom... dan
Tips Trafik 1500UV Sehari 26K PV Seminggu
JANGAN LUPA KLIK LIKE!!!

Selamat Memilih Internet!!

p/s: Rajin-rajin laaa komen ke Blog Shakiddo ni kerana blog ni DO FOLLOW.. Backlink untuk komen anda.. chiaaauu cin caaauuu..!!!

Labels: , , , , , , ,

9 Comments:

Blogger NUR AYNIE said...

cilok line rumah org la pasnie hahah~...*ketawa jahat,...

Wednesday, April 13, 2011 12:36:00 AM  
Blogger Nur Hanani said...

Dengan hanya gunakan no. yang u bagi tu boleh ke amik line rumah org lain? bukan ada password/ network key ke?

Jom baca ni: Dah tiba masa untuk di polish..

Wednesday, April 13, 2011 12:57:00 AM  
Blogger izzad said...

klau ada masalah kol je CSR TM...aritue aku kol die tolong sampai abis..prob tak setup modem..sebab modem rosak...

http://kitasemuaguru.blogspot.com/

Wednesday, April 13, 2011 1:31:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Masih menunggu UNIFI kat area klia nie... tak pun bila la broadband servis nak offer unlimited usage...

Wednesday, April 13, 2011 7:37:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

streamyx memang bagus, so far puas hati

Wednesday, April 13, 2011 8:01:00 AM  
Blogger kak ina kl said...

nasib baik ada anak pernah kerja cam kamu..senang sikit kalau ada problem

Wednesday, April 13, 2011 5:28:00 PM  
Blogger KiD said...

nur aynie: haaaaa.. pernah buat ek?

hanani: ada password,, kena crack laaa.. hehehe

Wednesday, April 13, 2011 6:41:00 PM  
Blogger KiD said...

izzad: ok laaa tu... asal leh guna.. hehehe

abg man: unifi..?? broadband takde nyer unlimited.. hehee

Wednesday, April 13, 2011 6:42:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: puas hati mmg b erbaloi..!

kak ina: senang laaa camtu... hehee

Wednesday, April 13, 2011 6:43:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home