This Page

has been moved to new address

Aksi kami di tengah Malam

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Aksi kami di tengah Malam

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

10 April, 2011

Aksi kami di tengah Malam

Minggu ni kerja shif petang dari kul 4.30pm sampai 2.00am. Inilah time keje yang boleh jadi agak letih dan boleh jadi agak best. Okay sebab agak letih, ofcoz laaa mengharungi peralihan hari. contohnya kerja dari petang rabu tapi abis keje awal pagi khamis. dan boleh jadi agak best sebab tak banyak call sangat selepas kul 12am.


Aku tengah menghiburkan hati sebab hari ni cuti tapi esok Isnin keje pagi. Memang kami semua dah predict, call akan HIGH giler bila pagi Isnin.. Adooooiiii... Jangan ada yang kena maki dari customer sudah.. Orait, sekian aksi kami di tempat keje. :)

Labels: , ,

12 Comments:

Blogger saya_arief said...

huhu.kalau awal2 pagi memang bateri akan kondem teros.
:D

Sunday, April 10, 2011 9:48:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

Macam2 karenah ya termasuk dengan yang menerima panggilan

Sunday, April 10, 2011 10:02:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmm.... nie nak kena kasi minum JUS MONAVIE untuk kesegaran berpanjangan nie

Sunday, April 10, 2011 11:44:00 AM  
Blogger Lieynanilaz said...

takde yg checking takpelah...leh arrr tido..he3..

Sunday, April 10, 2011 12:39:00 PM  
Blogger tukang merepek said...

kid ak mmg sentiasa segar..hahaha..da r tyme tu de koldr customer..ak lgsg x dgr pe dy ckp sbb fokus kt kamero kot.hahaha...ko nk taw rahsia segar sentiasa??xyah mnm jus per2..nk taw ko leh tye anis..dia de rahsianye..hahaha

Sunday, April 10, 2011 3:45:00 PM  
Blogger KiD said...

saya arief: hehehe.. lama2 biasa tu...

Sunday, April 10, 2011 8:31:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: memang dah.. lepas kul 2, tinggal laa night team...

Sunday, April 10, 2011 8:32:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: jus monavie? bila tu? hehehehe

Sunday, April 10, 2011 8:32:00 PM  
Blogger KiD said...

lieynanilaz: checking kul 1.30 pagi? mana ada daaa... hehehee

Sunday, April 10, 2011 8:33:00 PM  
Blogger KiD said...

tukang merepek: hahhahahaa.. lawak di awal pagi...

Sunday, April 10, 2011 8:33:00 PM  
Anonymous Kancilbiru said...

kalau aku ni konfom mata bengkak sbb tido lewat..hahaha...

Sunday, April 10, 2011 8:35:00 PM  
Blogger KiD said...

KB: memang ngangtuk kalau tidor lewat.. adoooii... ngantukssss

Sunday, April 10, 2011 11:35:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home