This Page

has been moved to new address

Hadiah Berganda dari ChurpChurp!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Hadiah Berganda dari ChurpChurp!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

12 April, 2011

Hadiah Berganda dari ChurpChurp!

Akhirnya ku tersenyum lagi...! Bila melihat ChurpChurp bertambah social seeding. Earning tak laa banyak meningkat. Berbanding NIZA TOKEY PB yang dah boleh cashout earning ChurpChurp.

 Kid punya churpchurp minggu lepas...
Dapat satu social seeding
 Minggu ini.. baru tadi bukak churpchurp...
Ada tambahan lagi satu Social Seeding dan 2 Scheduled Tweets
Terima kasih churpchurp kerana Hadiah Berganda ini yea.!! Jom kita ramai-ramaikan Churpchurp dan TAMBAHKAN FOLLOWER Twitter anda.. Anda boleh add twitter kid di @shakiddo

Dapat extra income dari berblogging, tak salah untuk share dengan blogger lain. Tanda terima kasih kid pada semua, jangan lupa join >>CONTEST LUMAYAN TEKA BUNGA BLOGGER SHAKIDDO<< yang mempunyai hadiah berjumlah RM80. 

Tuah ayam nampak di kaki, tuah anda siapa yang tahu di contest ini.. Ada kategori MISTERI dan kategori KREATIF. jom jom jom!! Due date dah nak dekat.

p/s: Rajin-rajin laaa komen ke Blog Shakiddo ni kerana blog ni DO FOLLOW.. Backlink untuk komen anda.. chiaaauu cin caaauuu..!!!

Labels: , ,

21 Comments:

Anonymous Bro Framestone said...

macam mane nk dapatkan social seeding tue ek...

Tuesday, April 12, 2011 6:47:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

Semoga earnings lagi banyak ya

Tuesday, April 12, 2011 8:30:00 AM  
Blogger Matjoe said...

boleh makan dekat saba' bulan depan

Tuesday, April 12, 2011 8:51:00 AM  
Anonymous Kancilbiru said...

yeay...boleh suruh kid belanja next month...yeehaa!!

Tuesday, April 12, 2011 9:51:00 AM  
Blogger Syima Emi said...

bukan senang nak dpt socail seeding tu.. org terpilih jeee... tahniah yeee...

Tuesday, April 12, 2011 10:02:00 AM  
Blogger Cute MuM said...

tak pernah dapat social seeding lagi..
tahniah yer..
dah add twitter..
@nuruluyun

Tuesday, April 12, 2011 10:06:00 AM  
Blogger Nisa' Pasir Gudang said...

bestnye :)

Tuesday, April 12, 2011 11:07:00 AM  
Blogger budak awam said...

pergh bestnya..
tahniah2~ pewit~
eh, yang contest tu tak habaq pun ada kategori kreatif? adddooiinn~

Tuesday, April 12, 2011 11:44:00 AM  
Blogger dwaty said...

jeles ni....

Tuesday, April 12, 2011 1:19:00 PM  
Blogger shah said...

wah..ini kena menuntut nih..hehee

memang kena add byk twitter ke?? aku malas la nak main twitter nih...x reti...

Tuesday, April 12, 2011 2:01:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

waaah...dah ada twitter!Kacang dah add Shakiddo...ekekeke...^^'

Tuesday, April 12, 2011 2:28:00 PM  
Blogger A retarded kitty said...

wow! saya sign up je chur churp tu tapi tak minat nak promot iklan3 dia

Tuesday, April 12, 2011 4:46:00 PM  
Blogger Myvitrd said...

Tak pernah pulak aku merasa social seeding ni.. apa benda yg kena buat kalau dapat tu

Tuesday, April 12, 2011 4:51:00 PM  
Blogger KiD said...

bro framestone: social seeding tu, churp2 atau nuff yang pilih.. bergantung kepada advertiser gak..

sharinginfoz: insyaAllah... alhamdulillah...

Tuesday, April 12, 2011 5:15:00 PM  
Blogger KiD said...

matjoe: bulan ni makan megi je.. :)

kancilbiru: eh eh.. kan KB kena blanje dulu... ekekekeke

Tuesday, April 12, 2011 5:16:00 PM  
Blogger KiD said...

syima emi: haaa'ah.. kekadang je dapat.. tq tq..

cute mum: ni pun baru pertama kali kid dapat.. dah add.. i follow u...

Tuesday, April 12, 2011 5:17:00 PM  
Blogger Cikgu Den said...

belum pernah merasa social seeding nie. twitter tak ramai follower.

Tuesday, April 12, 2011 5:17:00 PM  
Blogger KiD said...

nisa pasir gudang: thanks juga sebab add fb.. dah jawab msg tu.. see ya

budak awam: tq tq.. ada laaaa.. cer baca bagi abis... jangan lupa join!

Tuesday, April 12, 2011 5:18:00 PM  
Blogger KiD said...

dwaty:jangan laaa jeles.. tu, ada hadiah untuk contest tu..

shah: ilmu blogging kid tak laaa tinggi sangat.. kekadang kid malas gak, tapi bila rajin, memang earning naik.. huhuhu

Tuesday, April 12, 2011 5:19:00 PM  
Blogger KiD said...

kacang: anda memang terbaikkk bro!! dah add ler... hehehee

a retarded kitty: alaa... kalau tak promote, tak dapek laa earning.. :)

Tuesday, April 12, 2011 5:20:00 PM  
Blogger KiD said...

myvitrd: errmmm... ada assignment dari churp2.. kena buat dan update.. tweet juga.. :)

Tuesday, April 12, 2011 5:21:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home