This Page

has been moved to new address

Terima Kasih Nuffnang dan ChurpChurp!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Terima Kasih Nuffnang dan ChurpChurp!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

09 April, 2011

Terima Kasih Nuffnang dan ChurpChurp!!

Balik kerja dekat kul 3 pagi, bukak emel.. nuffnang dan churpchurp.. Wow!!!
sponsored post dari nuffnang.. yaahoo!!!!

churpchurp social seeding.. yeaaaahhh...
JANGAN LUPA JOIN CONTEST SHAKIDDO BERJUMLAH RM80!!

Akhirnya, terpilih untuk membuat assignment. Syukur alhamdulillah. Mula-mula macam tak percaya sebab dapat call dari nuffnang. Memang berbaloi jika kita setia kepada Nuffnang dan ChurpChurp walaupun ada ketikanya macam patah hati je seperti ada yang nak pindah advert. (baru nak apply innity mulanya.. hehehee)

p/s: Rajin-rajin laaa komen ke Blog Shakiddo ni kerana blog ni DO FOLLOW.. Backlink untuk komen anda.. chiaaauu cin caaauuu..!!!

Labels: , , ,

17 Comments:

Blogger beaty said...

wah serius..dapat ni..wah bagusnya....dan tahniah

Saturday, April 09, 2011 12:03:00 PM  
Blogger DeQdEq said...

wah...tahniah..br td dpt tau puanbee.com pun dpt juga sponsored post dr nuffnang dan churp churp

Saturday, April 09, 2011 12:19:00 PM  
Blogger Azreen Zunairah said...

bestbya...reen x pernah pon dapat mcm nie...earning pon x naik2..sob2 sedeh..

Saturday, April 09, 2011 12:21:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... confirm bila dah dapat duit sponsored post kena buat kenduri kesyukuran......

Saturday, April 09, 2011 12:41:00 PM  
Blogger Aiman Raziff said...

Wahh,,. syok nya mcm ni,.. nak jugak,... tapi xpa,.. baru lagi,... hehehe

Saturday, April 09, 2011 12:59:00 PM  
Anonymous Kancilbiru said...

oh tamak nih,,dapat dua2 sekali gus...*mode dengki...hahhaa

Saturday, April 09, 2011 1:10:00 PM  
Blogger KiD said...

beaty: bagus.. bagus.. terima kasih.. :)

deqdeq: alhamdulillah, kid pun baru singgah ke blog puan bee tu..

Saturday, April 09, 2011 1:29:00 PM  
Blogger KiD said...

azreen: alaaa.. jangan patah hati.. ada masa lagi untuk build up

abg man: InsyaAllah.. boleh laaa open table sket nanti.. :)

Saturday, April 09, 2011 1:29:00 PM  
Blogger KiD said...

aiman raziff: takpa aiman.. insyaAllah akan menyusul kalau rajin.. :)

KB: alaaa.. kasi laaa blogger cikai macam kid ni nak merasa dulu.. hehehee

Saturday, April 09, 2011 1:30:00 PM  
Blogger Eyriqazz said...

mamil gold ke bro?hik3...tahniah....

Saturday, April 09, 2011 2:42:00 PM  
Blogger KiD said...

bro otai: mekacih.. mekacih.. hik3

Saturday, April 09, 2011 2:52:00 PM  
Blogger budak awam said...

jelez nih.. camne lak awak ley dapat camtu.? pergh~

Saturday, April 09, 2011 3:45:00 PM  
Blogger Syima Emi said...

tahniah ye.. bukan senang nak dpt sponsored post dari nuffnang...

Sunday, April 10, 2011 10:41:00 PM  
Blogger KiD said...

budak awam: rezeki berblogging.. naik turun biasa...

syima: tq tq.. memang bukan senang.. dah dapat, kena buat yang terbaik! :)

Sunday, April 10, 2011 11:55:00 PM  
Blogger JAI said...

Wahh..riban2 nampak...hehe..Jom Aku ajak makan ko belanja...wakakaka.

Monday, April 11, 2011 7:55:00 PM  
Blogger KiD said...

jejai: jom jom jom... hujung tahun... :)

Monday, April 11, 2011 9:33:00 PM  
Blogger Qaseh mYra said...

blog ni mmg sumber bank negara saya....bnyk tips psl nuffnang n churp churp yg saya dapat !! :)
THANKS

Tuesday, July 19, 2011 2:31:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home