This Page

has been moved to new address

Anda ingin Crack WEP? Anda nak Reveal WiFi Password?

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Anda ingin Crack WEP? Anda nak Reveal WiFi Password?

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

24 April, 2011

Anda ingin Crack WEP? Anda nak Reveal WiFi Password?

*Amaran: Ini adalah hanya untuk mereka yang serius dengan tajuk di atas sahaja. Kalau taknak, takde hal laaa kawan! :)


Okay, semalam aku ada buat entry pasal CARA NAK CRACK WEP KEY / REVEAL WIFI PASSWORD . Korang boleh usha dulu ape yang aku tulis sebelum tu bagi korang clear ape yang terjadi nih.


-entry removed-

p/s: akan datang... bagaimana cara hack komputer admin??

Labels: , , ,

13 Comments:

Anonymous Haw said...

pandai ko meniaga Kid! :)

Sunday, April 24, 2011 4:41:00 PM  
Blogger hanani0210 said...

wah,promosi ni..ok gak kan belaja crack. waktu terdesak boleh pakai.. :)
tapi..jauh la. Tak pelah..guna apa yang ada ni je lah.. :)

Sunday, April 24, 2011 11:37:00 PM  
Blogger Sharinginfoz said...

alamak bab crack mencrack ni tak tahu langsung

Lebih RM200 untuk satu BE

Monday, April 25, 2011 8:25:00 AM  
Blogger JAI said...

Laaaa..dah jadik mamat hackerslah pulok...takpe nanti gua cuba hack blog hang kasi transfer ADV kat gua..wakakaka..ehh..kengkawang pun kena gak charges kerr...wakakaka

Tuesday, April 26, 2011 5:56:00 PM  
Blogger KiD said...

haw: benda ni sambil2 je.. tak serius.. heheh

hanani: yup.. "gunakan" ape yang ader..

Tuesday, April 26, 2011 6:35:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: crack ni pun baru belajar.. hehehehe

Tuesday, April 26, 2011 6:36:00 PM  
Blogger KiD said...

jejai: woohhooii... jangan laa camtu.. baik lu hack itu blog mat tiger kasi transfer.. ekekekee.. charges makan2 maaa.. mau bikin software.. hik3

Tuesday, April 26, 2011 6:37:00 PM  
Blogger phreak-id said...

Kalau internet rumah aku slow tu, aku tahu lah kerja siapa.. :p



Terbaru >Fast Five (Fast and Furious 5) Screening? >Durian Oh Durian >Download Filem Hikayat Merong Mahawangsa

Thursday, April 28, 2011 4:39:00 PM  
Blogger iamzulfadli said...

ni bukan dah ade software ngn gadget ke?

OHSERIUS

Thursday, May 26, 2011 8:07:00 PM  
Anonymous Skinner said...

ai crack password pun leh wt berniaga ka???

Monday, May 30, 2011 10:34:00 PM  
Blogger KiD said...

iamzulfadli: yupp.. ada software.. melambak2.. tahu dan tak tahu guna aje

skinner: hehehee.. kepada sesiapa yang memerlukan,. :p

Monday, May 30, 2011 11:01:00 PM  
Anonymous Anonymous said...

backtrack-linux ke bro?

Tuesday, July 26, 2011 2:59:00 PM  
Blogger KiD said...

bukan..

Wednesday, July 27, 2011 11:00:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home