This Page

has been moved to new address

Jus Monavie | Acai Berry Terbaik di Malaysia!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Jus Monavie | Acai Berry Terbaik di Malaysia!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

23 April, 2011

Jus Monavie | Acai Berry Terbaik di Malaysia!

 This is not Sponsored Post that will be in 48 hours but just Sponsored item only. =)

Apa itu Jus Monavie?
Monavie merupakan satu gabungan buah acai berry yang hanya terdapat di hutan Amazon serta gabungan 18 jenis buah-buahan terpilih dan terbaik dunia untuk membekalkan daya tenaga paling optimum untuk badan kita. 

Kandungannya telah disahkan oleh pakar-pakar antarabangsa mempunyai unsur-unsur anti-pengoksidaan yang amat tinggi serta nutrient-nutrient berkhasiat yang boleh meransangkan penyembuhan luar biasa serta menyediakan pertahanan badan daripada pelbagai jenis penyakit



Halal ke? Selamat ke?


Jus MonaVie diiktiraf sebagai makanan yang halal oleh IFANCA.

KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia) telah mengesahkan MonaVie sebagai makanan dibawah Food Act 1983 and Food Regulations 1985 semenjak 4 Julai 2007. Ref no: (55)dlm.KKM-163/S/25jld45.
MonaVie is classified as FOOD in this country. PPIM (Persatuan Pengguna Islam Malaysia) telah menerima MonaVie sebagai produk ahli (No pendaftaran ahli : 0307081476) sejak 16 Julai 2008

Apa kebaikannya?


1)  Boleh digunakan oleh pelbagai lapisan umur.
2)  Mengandungi kandungan anti-oksida yang tinggi sertta phylonutrients untuk melawan penyakit serta menjamin kesihatan yang optimun
3)  Mencantikkan kulit serta menghasilkan DHA yang tinggi untuk otak.
4)  Sesuai untuk kanak-kanak bawah 12 tahun serta ibu mengandung.
5)  Sesuai untuk penyakit kencing manis, darah tinggi serta mengurangkan berat badan
dan banyak lagi....

Bagi saya yang telah hampir seminggu minum Jus Monavie ini:
- perubahan minor pada kulit muka dimana ia agak sekata berbanding jerawat yang banyak sebelum ini.
- pada mulanya bersin-bersin tanda permulaan proses keserasian.
- proses perkumuhan dan sistem pelawasan begitu lancar (lagi2 di pagi hari.. hehehe)
- rasanya seperti campuran berry, macam anggur campuran pun ada, macam light yogurt pun ada.. dan rasanya SEDAP!!!



Bagi sesiapa yang berminat nak dapatkannya, boleh hubungi 
- Ayu : 0172494968
- Sha : 019 2327675 

atau maklumkan kepada BLOGGER HAZMAN FADZIL

p/s: aku cuma nak share kan kebaikan jus Monavie ni.. buah-buahan bagus.. bukan nak MLM.. ngeh3.. Selamat Mencuba!!

Labels: , ,

9 Comments:

Blogger mcm ni lah said...

berape rm?

Saturday, April 23, 2011 2:12:00 PM  
Blogger KiD said...

cer tanya diorang untuk lebih lanjut.. kid ni dapat untuk trial aje.. tak silap dalam RM100++ ada tiga jenis :)

Saturday, April 23, 2011 2:23:00 PM  
Blogger leyzajamil said...

dah cuba tapi yang merah..mmg sdp!! kid belanja sy satu botol kid..nak try purple lak..

Saturday, April 23, 2011 3:36:00 PM  
Blogger leyzajamil said...

ape cerita contest kid pasal teka nama bunga tu ye? tak tau resultnya pun..

Saturday, April 23, 2011 5:42:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Alhamdulillah.... ada kesan yang positif kan jus monavie nie....itu yang penting....so sesiapa yang berminat nak tahu just tepon nombor tepon pengedar yang dinyatakan dalam post entry tu yea....

Saturday, April 23, 2011 8:28:00 PM  
Anonymous Haw said...

mak dah try.. tp sekali je sbb mahal sangat laa

Saturday, April 23, 2011 10:42:00 PM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: waaaahhh.. sedap eh.. leyza laa blanje lagi.. hehehe.. errmm.. pasal contest dah announce.. cer tengok kat page..

abg man: thanks a lot yea...

Sunday, April 24, 2011 8:59:00 AM  
Blogger KiD said...

haw: tu laaaa.. agak mahal untuk minum2 ni.. huhuhuh

Sunday, April 24, 2011 8:59:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

salam....macam mana nak tau produk tu betul ke tak.takut tiruan je...

Monday, July 04, 2011 9:24:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home