This Page

has been moved to new address

Sweet Cherry Terbaik!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Sweet Cherry Terbaik!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

31 January, 2011

Sweet Cherry Terbaik!

Semalam (ahad), kid dan my sha balik ke Kajang. Yealah, hujung minggu takde buat ape.
Dengan hujan renyai pagi-pagi terus redah menuju Kajang dari Putrajaya nih. Bukan main suka tokwan dan opah my ilham. Sekarang my ilham dah pandai nak main agah-agah dan suka gelak sengsorang. Hahahaaaa...


Then, petang nak balik, tokwan dan opahnya ajak singgah ke Manjaku Kajang. Nak belikan stroller. Dulu aku pernah buat entry pasal Sweet Cherry ni gak. Boleh tengok BABY CAR SEAT
Mummy ilham yang suka sangat dengan warna ORANGE telah jumpa kipas lipas ni. Berkenan terus. hahhaaa

Portable Fan pakai bateri 2 x AA

Bila pusing, ada lampu-lampu pulak. hahahaa

Pasang terus laaa kat stroller
 
Sudah semestinya Sweet Cherry menjadi pilihan
Yang penting ilham suka!!

Dekat Car Seat Sweet Cherry pun suka!! rileks je..
Stroller ni disponsor oleh my mum and dad, ADIKKU IBU MENGANDUNG dan ABANGKU SIFU BLOGKU. Terima kasih.. terima kasih banyak-banyak untuk anak sulung cucu sulung nih. Moga bertambah rezeki kita semua. ameeenn..

Buat anda semua, pilih laa Sweet Cherry!! berbaloi-baloi untuk si kecil...!!!!

Labels: , , ,

3 Comments:

Blogger KiD said...

memang terbaik!!!

Monday, January 31, 2011 11:40:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

okey la tue... tapi memang sonok tengok ilham sengeh sorang2...

Tuesday, February 01, 2011 5:51:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: sikit lagi dia leh ajuk2 cakap kita dah ler.. hehehe

Tuesday, February 01, 2011 10:39:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home