This Page

has been moved to new address

Pizza Hut!!! Makan Ketawa dan Kongsi

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Pizza Hut!!! Makan Ketawa dan Kongsi

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

08 February, 2011

Pizza Hut!!! Makan Ketawa dan Kongsi

Kali ni Kid nak ajak semua pegi makan Pizza Hut. Korang dah try pizza baru? Penuh dengan kelazatan. Jom tengok..

Jom tengok Pizza Hut Baru yang SEDAP!!!

Kalau nak order online, boleh oreder kat Icon bawah ni yea...



My Sha dah belikan Sabtu lepas. Memang sedap! Rasanya memang berbaloi kalau tambah cheese. Fuuuh!!!! Serius tak tipu.. Terkejut ingat pizza mana, rupanya PIZZA HUT!!!

Labels: , ,

11 Comments:

Blogger grOundnUt said...

Burrrppp...Alhamdulillah...tak payah beli...ekekeke....tengok Entry ko ni dah buat aku kenyang...ahahahahha...
Tu tanda kacang tengah kekenyangan dengan Ayam gOreng mC D tengah hari tadi...^^'

Tuesday, February 08, 2011 6:54:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: aku memang lapar kebelakangan nih.. so nak citer pasal makan2 je.. hahahahaa... ayam mekdi... waaaahhh.. nyum2

Tuesday, February 08, 2011 7:19:00 PM  
Blogger raraRAWR said...

huiii. sedapnyeeee. :P haiyaaa. x mkn2 lagi piza yg nie.

Tuesday, February 08, 2011 9:00:00 PM  
Blogger KiD said...

raraRAWR: apa lagi... serbu je atau order je online... yeeehaaaa

Tuesday, February 08, 2011 9:15:00 PM  
Blogger zahidah dihaz said...

nak pizza!!!


new entry: 2011: Tahun yang ajaib

Wednesday, February 09, 2011 3:16:00 PM  
Blogger KiD said...

zahidah: order je online.. hheheeh

Wednesday, February 09, 2011 6:46:00 PM  
Blogger Maly F said...

makan sudah :)

Thursday, February 10, 2011 9:57:00 AM  
Blogger KiD said...

maly: sudah makan.. bila mau blanja? heheeh

Thursday, February 10, 2011 6:36:00 PM  
Blogger iekasub said...

wahh~bila laa dapat makan ni..

Thursday, February 10, 2011 6:57:00 PM  
Blogger KiD said...

bila2 pun boley.. hehehe

Thursday, February 10, 2011 8:44:00 PM  
Blogger wana_wani said...

hish..hish nie yg buat terliur nie...kalau ajak hubby ngan anak2 pons kita sorang je yg makan..sedih nya yg lain tgk aje...sebab x reti nak makan kot.....hahahhaa kelakar le my hubby tue semua x makan...kalau masakan kita ngan mak dia je yg dia suka ops....mak mertua ponsss

Saturday, February 19, 2011 3:46:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home