This Page

has been moved to new address

Walker untuk Anak Anda | Sweet Cherry Terbaik!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Walker untuk Anak Anda | Sweet Cherry Terbaik!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

27 June, 2011

Walker untuk Anak Anda | Sweet Cherry Terbaik!!

Dari minggu lepas, kami bercadang nak belikan walker untuk ilham. Maklumlah, dah beriya-iya ilham nak berdiri je, tapi merangkak pun belum lagi. hahaha.. tapi kakinya dah kuat. Aku boleh pegang dua-dua kakinya dengan satu tangan aku dan dia tegak berdiri. hehehehe

Mula-mula nak beli walker macam ni.. siap ada tempat tolak.. tapi macam besor benor nak simpan dalam kete. hehehe

Yang macam gini, ilham nampak kecik aje dalam walker tu..

Yang ni pulak ilham nampak pelik walker macam ni.. (daddy.. ni motor ke, walker?)

Mummy, colour ni tak cantik sangat laaa.. nak ada yang bunyik-bunyik.. hehehee

Haaa... yang ini okay laa mummy..!! Merah menyala gitu..


Hohoho.. bestnya ilham dapat walker baru. Baru nak bayar tapi Atuknya telah sponsorkan walker ini. RM169 selepas diskaun tu. Terima kasih atuk!! sekarang ilham nak duduk dalam walker.. hi hi hi..

Apa-apa pun, Sweet Cherry jugak menjadi pilihan dikala memberi barangan untuk ilham. Dari STROLLER SWEET CHERRY, BABY CAR SEAT SWEET CHERRY dan sekarang Walker Sweet Cherry. Yang penting, ilham selesa dengan apa yang mummy dan daddy bagi. :)

Labels: , , ,

10 Comments:

Blogger Rozuan Ismail said...

wah,merah ilham ye,nak lawan red mummy ke

Monday, June 27, 2011 10:34:00 AM  
Blogger hanani said...

seronoklah baby ilham skang. Panjang langkahnya dengan walker baru..cute cute :)

Jom baca ni :Minuman Bliss, Nestle dipanggil BILIS.. Baik untuk penghadaman..

Jom baca ni :Eksklusif pertemuan pertama Jimmy Shanley dengan anaknya Zahrah Shanley..

Monday, June 27, 2011 2:27:00 PM  
Blogger Sumijelly said...

waj..ada walker baru...

kita dulu mas akecik mana pernah naik walker kan??untung anak zaman sekarang... walker, stroller, buaian, katil baby.. sumer merasa..hehehe

Sumijelly.com

Monday, June 27, 2011 2:34:00 PM  
Blogger Myvitrd said...

comel2.. ni semua barang2 keperluan time ada baby ni... hehehe..

Monday, June 27, 2011 4:27:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Pinggang si ilham tu dah kuat ke.....tapi tengok dah steady je dia duduk dalam walker tue...

Monday, June 27, 2011 5:18:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: tu yang berkenan di hati semua.. heheheh

Monday, June 27, 2011 6:06:00 PM  
Blogger KiD said...

hanani: demi anak.. ehehehe

Monday, June 27, 2011 6:06:00 PM  
Blogger KiD said...

sumijelly: hehehee.. my ilham takde katil aje.. buaian pun tak pakai.. :)

Monday, June 27, 2011 6:07:00 PM  
Blogger KiD said...

myvitrd: barang2 nak bersalin.. kena ready.. hehehee

Monday, June 27, 2011 6:07:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: dia siap2 nak melompat dalam walker tu.. haiyaaa..

Monday, June 27, 2011 6:08:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home