This Page

has been moved to new address

GIVEAWAY : Aku menang TIKET Wayang TRANSFORMERS | Dark of The Moon

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: GIVEAWAY : Aku menang TIKET Wayang TRANSFORMERS | Dark of The Moon

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

24 June, 2011

GIVEAWAY : Aku menang TIKET Wayang TRANSFORMERS | Dark of The Moon

Setelah dapat BE KE-SEPULUH dan Dapat Grapevine Ketiga!!.. Kini aku telah mendapat Hadiah yang selama ini ditunggu. Pada mulanya aku seperti takda masa untuk join contest ni. Walaupun hadiah utamanya Plasma 42", tapi syukurlah apabila aku tengok emel dari NUFFNANG ni.


Yahoooo..!!! sukanya hati tidak terkira. Setelah mencuba beberapa kali, ini adalah hadiah TIKET WAYANG yang pertama dari nuffnang. Agak sukar kerana aku membuat entry post untuk contest ini selama 3 jam. membuat kerahan idea untuk persembahan yang menarik. Dan aku ambik masa untuk meng'autobots'kan Optimus Prime dan Bumblebee aku. heheeheh.. Korang boleh baca entry post kemenangan aku tu di 'Our World, Their War'

Dan sempena kemenangan ini, aku ingin membuat satu GIVE AWAY untuk Tiket Transformers ni. tapi, giveaway ni dah dipilih orangnya. Sebagaimana dulu beliau ajak aku tengok TRON LEGACY di Sunway Pyramid, kini aku ajak kembali MY BROTHER HAZMANFADZIL.COM untuk bersama tengok wayang ini. Brotherhood seyh.. aku utamakan yang utama dulu.. hehhee.. So, untuk korang, lain kali eh kalau aku dapat ke.. nak ajak korang ke.. :)

Oooopps.. tadi dapat emel lak dari nuffnang yang screening ni adalah pada 28hb.. yeaahhh, dapat tengok awal sikit laaa dari biasa. Best.. best.. This is best bro!! Saper lagi yang dapat tiket ni yea.. leh jumpa kami di Midvalley Selasa depan..!! Check it out!!

Labels: , , ,

12 Comments:

Anonymous Ronaldmohoni said...

Wow... tahniah bro.

Friday, June 24, 2011 12:33:00 AM  
Blogger hanani said...

best best..jumpa nanti kat sana.. :)

Jom baca ni :Cerita ke Pejabat Nuffnang di Heritage House..

Friday, June 24, 2011 12:37:00 AM  
Blogger saiazuan said...

congrates bro, jmpa sana :D

Friday, June 24, 2011 1:40:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Whoaaa.... patutnya asyik tanya abg keje aper yea....dapat tiket TRANSFORMERS rupanya....tapi next time kalau dapat tiket FREE ....apa2 hal abg juga 1st choice kena ajak selain ur wifey la kan....keh2x....KRONI SIOT....

Friday, June 24, 2011 6:44:00 AM  
Blogger kemboja said...

wah.. tahniah

Friday, June 24, 2011 7:46:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

dapat kelas vip la tu kan, sure punyer...

Friday, June 24, 2011 8:09:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

congrats, seronok betul ya bro

Friday, June 24, 2011 9:27:00 AM  
Blogger mama shifa said...

mama pernah dapat tiket dari nuffnang gak
tapi sayang mama duk jb...
tak dapat jack..

thanks be my follower
sudi jugak kid singgah yer

Friday, June 24, 2011 9:30:00 AM  
Blogger Myvitrd said...

buat masa ni aku bercuti dari tengok wayang.. si isteri sedang dalam pantang.. hehehe

Friday, June 24, 2011 10:14:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

abg kid ni memang penuh tuahlah,selalu dapat benda free.tahniah k.

Friday, June 24, 2011 12:18:00 PM  
Blogger Suara Kalbu said...

Encik Suami sedang membilang hari nak gi tengok movie ni hmm..

Friday, June 24, 2011 1:52:00 PM  
Anonymous slimdiet2 said...

tahniah bro. bestnya dapat tiket free

Friday, June 24, 2011 4:23:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home