This Page

has been moved to new address

5 Grapevine Menggila di Blog!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: 5 Grapevine Menggila di Blog!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

25 June, 2011

5 Grapevine Menggila di Blog!

Hari demi hari.. Aku masih memikirkan pelbagai entry yang harus di post. Satu assignment dah siap, cuma tunggu approve. Satu lagi tugasan harap berakhir hujung bulan ini. Kini, masa untuk aku blogwalking dan mencari idea-idea untuk dipost bulan depan. hehehee.. Bila blogwalking ni, akan terjumpa lah Grapevine. Cuma nasib ada dan takde aje sebab iklan tu kejap-kejap je ada di sesuatu blog.

Alhamdulillah.. Dari 3, dah bertambah ke 5 Grapevine. Alaa.. korang yang lagi rajin, mesti lagi banyak dapat. hehehee.. sama-sama laa share kat aku nyer.. :) Orait, hari ni aku keje pagi lagi.. Malam karang ada orang nak belanja makan kat BAGAN LALANG. Nyum nyum... rezeki lagi...

Bulan depan aku rasa macam nak dapat >>HADIAH SPECIAL UNTUK SUAMI<< dari my Sha. Heheehe.. (Fuuhh.. fuuuhhh.. kalau laaa my Sha baca ni..)

Labels: , ,

10 Comments:

Blogger Rozuan Ismail said...

terbaiklah.wan x dpt apa2 pon.huhu

Saturday, June 25, 2011 10:40:00 AM  
Blogger Matjoe said...

perghh, terbaik. side income ni der

Saturday, June 25, 2011 11:17:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

alaaa.... BAGAN LALANG tue....confirm blasah makan SEAFOOD la tue.... kenyang laa

Saturday, June 25, 2011 11:55:00 AM  
Blogger MARIA LIZA said...

susah gaks nak dpt grapevine ni ye..

Saturday, June 25, 2011 4:06:00 PM  
Blogger hanani said...

wah seronoknya awak..masyukkk :)

Jom baca ni :Nuffnang Premiere Screening of Transformers 3 : Dark Of The Moon. TQ Nuffnang.

Jom baca ni :Cerita ke Pejabat Nuffnang di Heritage House..

Jom baca ni :Wanginya Dettol ni.. Thank You Redmummy and Nuffnang..

Saturday, June 25, 2011 6:33:00 PM  
Anonymous slimdiet2 said...

tahniah bro. aku dah dapat 4 setakat ni

Monday, June 27, 2011 12:06:00 AM  
Blogger Sumijelly said...

mcm mana ko leh dpt yek??

x pernah dpt pun.....huhuhuhu

Sumijelly.com

Monday, June 27, 2011 2:35:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: esok2 ada laa tu.. :)

matjoe: sambil2 laaa katakan.. :)

Monday, June 27, 2011 5:53:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: naper? nak blanje ek? hehehhe

maria: kena rajin blogwalking... :)

Monday, June 27, 2011 5:53:00 PM  
Blogger KiD said...

hanani: awak pun apa kurangnya... hehehehe

slimdiey2: waaaahhh.. kencang laa tu.. :)

Monday, June 27, 2011 5:54:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home