This Page

has been moved to new address

Gambar Anak Happy

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Gambar Anak Happy

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

22 June, 2011

Gambar Anak Happy

Kasi korang tengok, bila aku bawak anak aku gi jenjalan.. macam ni laaa gaya nya.. Sekarang dalam proses nak try beli walker dan tempat duduk untuk makan tu.. hehhee

Ada gaya macam bos tak saye??

Bila laaa nak dapat walker nih?

Kalau kerusi makan ni pun boleh.. hehehe

Mummy dan daddy ni nak belikan ape yea?

Adoooiihh.. banyak nya basikal.. hehhee
Hehehee.. beli barang untuk anak-anak memang happy lagi-lagi bila tengok anak pun happy. Ilham dah masuk 7 bulan, memang nak belikan walker dan tempat makan tu kalau perlu.. hehehe.. Basikal tu nanti laa kat kampung senang dia kayuh dengan atuknya,.. hehhehee.. Aku HAPPY... Daddy HAPPY,..!!!

Labels: , , , ,

13 Comments:

Anonymous hazman aka species1980 said...

Wow !!! basikal kecil cenggitu pun harga dekat SERATUS lebih....huhuhu

Wednesday, June 22, 2011 9:27:00 PM  
Blogger Nurul Jannah said...

seronok tengok muka Ilham tengok basikal tu..comel !

Wednesday, June 22, 2011 9:39:00 PM  
Anonymous Affan said...

bestnya ada anak2, dapat tgk anak2 membesar. bila lah nak ada anak sendiri ye (haha)

Wednesday, June 22, 2011 9:54:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: camtu laaa harga sekarang.. huhuhuh

Thursday, June 23, 2011 2:06:00 AM  
Blogger KiD said...

nurul jannah: dia bukan main suka sebab basikal tu ada toy yang bunyi2 bila dipicit.. hahahaha

Thursday, June 23, 2011 2:07:00 AM  
Blogger KiD said...

affan: memang best bila layan keletah anak.. apa lagi, kawin ler cepat.. hehhee

Thursday, June 23, 2011 2:08:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

amboi,seronok ye nak dapaty walker ngan kerusi makan baru

Thursday, June 23, 2011 8:33:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

encemnye ilham bila tersenyum simpul macam tu, tu baru sikit belum gelak lagi..hihi mana tumpahnya kuah klu tak ke nasi betul tak kid?

Thursday, June 23, 2011 8:53:00 AM  
Blogger BB Luvs Me said...

such a cutie!!!! Join our giveaway on the BB blog @ http://bbluvsme.blogspot.com

BB Luvs Me
www.bbluvsme.com

Thursday, June 23, 2011 1:00:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: tu laa.. amsa dah nak tiba.. heheh

leyzajamil: heheh.. memang kalau dia gelak, semua pun gelak.. hehehe

Thursday, June 23, 2011 6:40:00 PM  
Blogger KiD said...

BB Luvs Me: orait.. lets check it out!!

Thursday, June 23, 2011 6:41:00 PM  
Anonymous yunie daliela said...

cumel lh dak kecik.. nk pinjm bwk jln bole?..

Thursday, June 23, 2011 10:36:00 PM  
Blogger KiD said...

yunie: boleh.. dia tak takut dgn orang.. hehehee

Thursday, June 23, 2011 10:42:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home