This Page

has been moved to new address

Dapat Grapevine Ketiga!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Dapat Grapevine Ketiga!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

23 June, 2011

Dapat Grapevine Ketiga!!

Setelah mendapat berita happy dan BE KE-SEPULUH tahun ini, kini Blog ShaKiddo semakin mengorak langkah dengan Grapevine. Korang ada jumpa grapevine tak kat blog kid ni? Kalau ada jumpa, memasing share laa.. You dapat, i dapat.. Rajin-rajin blogwalking dan sambil tu, drop komen skali..
Orait, earning laaa grapevine ni skali kerana ia salah satu cara kempen juga yea. Share kan kat FB dan Twitter dan jangan lupa taruk email korang. Aku ada 3 Grapevine, Kalau korang nak tengok Grapevine ni, boleh ke:

 P1 4G EXCLUSIVE (BARU)


NESTLE DRUMSTICK ALMOND THRILL


Saje aku tutup.. kasi suspen jap, end up korang tau jugak earning aku.. hehehe.. benda ni aku pikir susah nak dapat dulu. Tapi, ianya tidak mustahil untuk dapat.

Tips aku, rajin blogwalking sambil drop komen.. Dan rajin-rajin klik untuk tengok iklan. Kalau ada yang berminat, boleh kita dapat rezeki dari contest iklan tu.. siapa tau kan? Better than nothing.. Aku ada perasan Grapevine ni sekali kat Blog ShaKiddo ni, tapi, tak sempat nak screenshot, Iklan Nuffnang melambak laa keluar.. huhuhu..

Orait, aku baru dapat tau ada berita gembira lagi nih... nanti aku update lepas ni yea.. check it out!!!

Labels: , , ,

10 Comments:

Blogger NURUL AINI NORAZMAN said...

wahh,.sy pun tgh mngumpul iklan grapevine ni,.he3

Thursday, June 23, 2011 9:06:00 PM  
Blogger hanani said...

wah,mesti masyukkk ni.. :) Awak dapat tak tiket tengok Transformers selasa ni?

Jom baca ni :Cucur Udang Alor Gajah, Melaka yang tersangatlah sedap.

Jom baca ni :Discover SK-II CRYSTAL CLUB

Thursday, June 23, 2011 9:40:00 PM  
Anonymous Bro Framestone said...

masyuk la die lepas nie ek

Thursday, June 23, 2011 10:12:00 PM  
Anonymous Myvitrd said...

wah masyuk2 bro..

Thursday, June 23, 2011 10:39:00 PM  
Blogger Sharinginfoz said...

tahniah bro, saya tak pernah dapat benda alah ni

Thursday, June 23, 2011 11:17:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Smalam selalu nampak GRAPEVINE nie kat blog eyriqazz,redmummy dan cik epal...keh2x...

Friday, June 24, 2011 6:54:00 AM  
Blogger kemboja said...

wah.. pernah sekali jer dapat benda ni..

Friday, June 24, 2011 7:47:00 AM  
Blogger e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak pernah dpt mcm ni tapi dekat buffered earning ada dia tulis Grapevine tu..selalu tulis LB,SS or LR tu. ada 2 iklan Grapevine tu.tak faham :p

Friday, June 24, 2011 10:24:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

pergh.dah dapat grapevine ketiga kot.

Friday, June 24, 2011 12:19:00 PM  
Anonymous slimdiet2 said...

tahniah bro. kat blog aku ada grapevine P14G, jom la ramai-ramai jenguk blog aku, hehehe. kempen grapevine aku dah ada tiga.

Friday, June 24, 2011 4:27:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home