This Page

has been moved to new address

Finalist Baby Car Seat | Pilihan Terbaik!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Finalist Baby Car Seat | Pilihan Terbaik!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

27 January, 2011

Finalist Baby Car Seat | Pilihan Terbaik!!

Hari ni aku cuti sehari. Lepas tu keje dua hari lepas tu cuti dua hari. Aishhh... jadual oh jadual..

So, aku tak lepaskan masa cuti aku. Jom pegi JUSCO EQUINE.
sebab nak beli Baby Car Seat. Ada banyak jugak pilihan..

Pelbagai pattern dan warna
 
Lepas ni nak kumpul duit beli stroller pulak..

Lepas tu nak belikan walker..
 
Dah besar sikit, leh belikan ni...
Dua finalist Akhir Baby Car Seat
Eh eh.. banyaknya nak beli nanti.. Segalanya untuk anak sulung cucu sulung atuk opah ni.. hehehe
Aku kerja ni pun bukan untuk siapa lagi dah.. Keluarga.. :) 
Haaaa.. pastu, tinggal laaa dua finalist pilihan mummy dan daddy ilham. Dua-dua lebih kurang sama fungsinya. Beli yang untuk dari newborn sampai 4 tahun punya. 


Dan setelah bincang dan pilih-pilih, mummy dan daddy ilham pilih ni. Brand SWEET CHERRY. Nak suruh ilham pilih, dia tidur lak dalam JUSCO EQUINE tu.. hehehe.. 

CAR SEAT LB 718 SWEET CHERRY

Walaupun agak mahal, ia berbaloi-baloi SEBAB...
 
SEBAB my ilham nyenyak tidur dalam Baby Car Seat tu... Selesalah ilham bagitau. TERIMA KASIH SWEET CHERRY


Dalam keadaan tegak ataupun baring.. Sukanya ilham..!!!

Labels: , ,

12 Comments:

Blogger hawiz said...

comel baby niehh

Thursday, January 27, 2011 4:36:00 PM  
Blogger mabk.abubakar said...

fuhhhh.. nie pasang kat kete aku bleh ganti RECARO nieh.. hehehe..

Thursday, January 27, 2011 4:40:00 PM  
Blogger Adlan Solis said...

haha..cute baby face bile tido..^^

Thursday, January 27, 2011 4:59:00 PM  
Blogger KiD said...

hawiz: tq tq... its ilham..

Thursday, January 27, 2011 7:04:00 PM  
Blogger KiD said...

mabk: anak aku dah tak pakai.. aku pasang kat kete aku dulu.. hehehe

Thursday, January 27, 2011 7:06:00 PM  
Blogger KiD said...

adlan: like father like son.. hehehee

Thursday, January 27, 2011 7:08:00 PM  
Blogger kema said...

best lah baby ilham dpt byk hadiah dr mummy n daddy dia...

Thursday, January 27, 2011 9:18:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

yeahh.... pilihan yang sama.... warna tue memang menarik....

Thursday, January 27, 2011 9:27:00 PM  
Blogger tulus sweet said...

sarah jessica parker belikan bakul untuk carry anak dea berharga 7000dollar.huhu!
nak beli yg ni pun kitew tak berapa nak mampu
kuikukui!

Thursday, January 27, 2011 11:25:00 PM  
Blogger KiD said...

kema: ape yang termampu untuk anak.. berbaloi2.. :)

Thursday, January 27, 2011 11:29:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: mula2 memang cari kaler oren tapi takde.. hehehee

Thursday, January 27, 2011 11:30:00 PM  
Blogger KiD said...

tulus sweet: wow!! mahalnyaaa kan?? kita ni beli tahap yang mampu je laaa.. :)

Thursday, January 27, 2011 11:31:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home