This Page

has been moved to new address

Trafik Meletop Lagi di Hujung Minggu!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Trafik Meletop Lagi di Hujung Minggu!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

13 June, 2011

Trafik Meletop Lagi di Hujung Minggu!!

Kali ini memang betul meletops! Kenapa meletops? Meletops sebab trafik naik laa. Sebab korang semua blogger singgah di blog ShaKiddo ni. Terima kasih sangat-sangat kepada yang menjenguk, baca, dan komen post entry blog ni.

Cuba tengok screenshot-screenshot kat bawah ni. (klik screenshot untuk ke post tersebut)




Jangan lupa ping entry pos anda di INNIT NUFFNANG




Cuba anda tengok apa persaman-persamaan dengan screenshot di atas? Haaa.. cuba tengok tajuknya. banyak trafik aku naik dari entry post yang berkaitan dengan Tips, Nuffnang, ChurpChurp dan Earning. Maknanya ramai blogger di luar sana suka dan inginkan tips dari blogger lain. Berkongsi pengalaman dan sedikit panduan dari aku mengenai dunia blogging yang aku ceburi ini.

Walaupun blog ShaKiddo ini baru 7 bulan lebih, namun baru sekarang aku dapat menikmati hasilnya. Bukannya hasil beribu-ribu tetapi cukuplah sekadar side income buat masa ni. Bukannya aku pandai sangat pasal blogging ni tetapi aku seronok dan enjoy apa yang aku buat dalam blog ini. yeap.. Puas.. memang puas hati!!

Orait, Aku tak sabar nak join event nuffnang ahad ni yang mungkin akan menemukan aku dengan ramai blogger lama dan otai di luar sana.. Yo! Check it out http://www.facebook.com/oreo?sk=app_7146470109 di One Utama 19 Jun 2011.

Labels: , ,

32 Comments:

Anonymous zool said...

Tahniah.. memang terbaik lah kalau dapat nang yang banyak camtu..income pun pasti naik

Monday, June 13, 2011 12:03:00 AM  
Blogger Miss Y and Her World said...

wah bestnye. harus berusaha lagi ni tingkatkan traffik. hmmm.

Lelaki Sempurna Memang Tak Wujud

Monday, June 13, 2011 12:57:00 AM  
Blogger azrijohan said...

kire mcm main SEO jugak lahh kan

Monday, June 13, 2011 1:13:00 AM  
Blogger AMMAR YASIR said...

Bestnya...nak jugak

Monday, June 13, 2011 7:24:00 AM  
Blogger Fina Fento said...

dulu je eksaited dengan BE, earning apa suma ni. sekarang dah tak lagi :P

Jom tengok Angry birds cuba berdamai dengan babi :P

Monday, June 13, 2011 8:15:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

SMTI..congratzz!!!

Monday, June 13, 2011 8:33:00 AM  
Blogger Haffiz MohdNoor said...

tahniah! hebat.. banyak lagi Apis kena usaha ni..dh mcm jd pekerja blogger dah.. thanks for the info!! :D

Monday, June 13, 2011 10:20:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

wan setuju bab Innit ye tuh.beberapa hari lepas,wan ada post kat innit.suka sgt sebab dapat rating paling tggi.huhu..

Monday, June 13, 2011 11:26:00 AM  
Blogger Myvitrd said...

tahniah bro.. aku pon dah lama peratikan..kalau entri ada tajuk BE, nuffnang, churp2 mesti ramai nak baca..

Monday, June 13, 2011 1:21:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Ari ahad nie jangan lupa belajan TONY ROMAS tau.... ( dengan nada gurau2x ajee )....hehehehe

Monday, June 13, 2011 1:38:00 PM  
Blogger hanani said...

tahniah la..memang meletop letop :)

Jom baca ni :NIKMAT TEH Kepada Badan dan Minda. Anda peminat teh?Meh baca ni..

Monday, June 13, 2011 1:51:00 PM  
Blogger Matjoe said...

hard + smart work pays. tahniah bro. keep it up.

nuffnang perlukan papa blogger macam ko!

Monday, June 13, 2011 3:43:00 PM  
Blogger difficult easy. said...

congratss! wah. bestnye. huhu.

Monday, June 13, 2011 3:51:00 PM  
Blogger cikguden said...

tahniah trafik letop-letop.

0.01

Monday, June 13, 2011 5:08:00 PM  
Blogger mama shifa said...

mmg kalau kat pasal duit free cepat jer kene nang hahahaha

Monday, June 13, 2011 5:11:00 PM  
Blogger KiD said...

zool: ada lagi.. tapi tak sempat nak screenshot. hehehe

Monday, June 13, 2011 8:38:00 PM  
Blogger KiD said...

Miss Y: memang best jika usaha kita berhasil

Monday, June 13, 2011 8:38:00 PM  
Blogger KiD said...

azrijohan: SEO gak eh.. kid tak pandai sgt lagi.. hehehee

Monday, June 13, 2011 8:38:00 PM  
Blogger KiD said...

ammar yasir: jangan lupa post kat innit

Monday, June 13, 2011 8:39:00 PM  
Blogger KiD said...

fina fento: yeaahh.. anda mesti blogger otai.. saya budak baru belajar :)

Monday, June 13, 2011 8:39:00 PM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: SMTI tu ape? hehehe.. tq tq

Monday, June 13, 2011 8:40:00 PM  
Blogger KiD said...

haffiz: usaha tangga kejayaan.. :)

Monday, June 13, 2011 8:40:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: waaaahh.. rating naik, income pun naik.. hehehee

Monday, June 13, 2011 8:41:00 PM  
Blogger KiD said...

Myvitrd: yang penting jangan kedekut dengan tips.. :)

Monday, June 13, 2011 8:41:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: wahahahahaa.. tony romas tu ape? tak pernah makan? hehehhe

Monday, June 13, 2011 8:42:00 PM  
Blogger KiD said...

hanani: memang letops laaa.. tq hanani..

Monday, June 13, 2011 8:42:00 PM  
Blogger KiD said...

matjoe: kami juga perlukan blogger investor macam anda!! :)

Monday, June 13, 2011 8:43:00 PM  
Blogger KiD said...

difficuly easy: tq tq.. mmg best!!

Monday, June 13, 2011 8:43:00 PM  
Blogger KiD said...

cikguden: tq tq.. singgah2 selalu cikgu!!

Monday, June 13, 2011 8:44:00 PM  
Blogger KiD said...

mama shifa: nang jangan tak nang!! hehehee

Monday, June 13, 2011 8:44:00 PM  
Anonymous sofi said...

baru tujuh bulan tapi bagus pengisian blog ini. teruskan...

Monday, June 13, 2011 11:29:00 PM  
Blogger KiD said...

sofi: terima kasih kerana sokongan anda!!

Tuesday, June 14, 2011 7:41:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home