This Page

has been moved to new address

Pampers Huggies Ultra | Mencegah Ruam Lampin

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Pampers Huggies Ultra | Mencegah Ruam Lampin

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

05 June, 2011

Pampers Huggies Ultra | Mencegah Ruam Lampin

Bagaimana dengan pampers anak anda?? Sentiasa kering? Tahan lama? korang guna pampers ape yea? So far, aku guna pampers HUGGIES dan beberapa jenama yang lain. Kali ini aku nak
cuba pampers yang bagus sikit dari HUGGIES ni iaitu HUGGIES ULTRA. Inilah rupanya...


HUGGIES ULTRA ini adalah berbeza dari yang biasa kerana kualiti yang lebih tebal dan tahan lebih lama sehingga 10 jam. Walaupun harganya agak mahal sikit, tapi boleh laa untuk dipakai waktu tidur atau semasa jalan jauh untuk bayi anda.

HUGGIES ULTRA ada dengan cop "Clinically Proven", terbuki secaram klinikal membantu mencegah ruam lampin. haaaa.. bagus laaa tu. So far anakku ilham suka dan selesa pakai HUGGIES ni.
Haaa.. lagi satu, beli pampers HUGGIES ni ada point dan boleh redeem point alat mainan untuk bayi anda nanti. hehehe.. untuk makluman lanjut, boleh laa ke laman web rasmi http://www.huggies.com.my/

Labels: , ,

8 Comments:

Blogger Rozuan Ismail said...

seronok la ilham dapat mainan baby free hasil redeem point.wan selalu beli pampers fitti basic untuk anak sedara.ok je .

Sunday, June 05, 2011 9:59:00 PM  
Blogger Sern said...

actuali. ni apa yang sern pernah dngar la. dari mama sern. mama cakap tak elok sgt pakaikan pampers. elok pakai yg kain tu.. sern pun terlopong.ahhaha...zaman sekarang nak pakai yg kain tu agak kurang diminatila..bek pakai yg pkai buang..sng mudahkan kerja...

Monday, June 06, 2011 12:13:00 AM  
Blogger Matjoe said...

ni advertorial ker?

Monday, June 06, 2011 9:11:00 AM  
Blogger Sumijelly said...

owh... kak sumi memang penggun setia Huggies sejak tahun 2004 lagi...

tak pernah bertukar jenama lain... kecuali dah habis sgt stock..hehehehe

Sumijelly.com

Monday, June 06, 2011 10:13:00 AM  
Blogger KiD said...

wan: sekarang macam2 jenama.. kena pilih kulaiti dan harga.. :)

sern: kain lampin kena basuh sokmo.. hehhee.. pakai buang untuk mengejar masa.. hehehe

Monday, June 06, 2011 9:09:00 PM  
Blogger KiD said...

matjoe: ni bukan advert.. ni sharing. hehehe..

Monday, June 06, 2011 9:10:00 PM  
Blogger KiD said...

kak sumi: haaaa.. bagus kan? ada collect pint tak??

Monday, June 06, 2011 9:10:00 PM  
Blogger Sern said...

hahah..betul3...!~ sngkan keje..eheh.

Tuesday, June 07, 2011 1:52:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home