This Page

has been moved to new address

BE Nuffnang Pertama 2011

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: BE Nuffnang Pertama 2011

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

24 March, 2011

BE Nuffnang Pertama 2011

Akhirnya..!!!
Dapat jugak BE Nuffnang untuk tahun ni. Itupun setelah aku paksa nuffnang kasi BE kat aku.. kekekee..


Aku takde laaa dapat BE hebat macam yang lain sampai 4,5,6 BE sekaligus pun ada.. ni pun nasib aje laaa diorang nak kasi.. Thank you NUFFNANG..!! Lepas ni, nak kena maintain traffik laa kan.. Aku lak, dok busy sebab keje pagi.. arrghhh tak suka tul jammed pagi2 kul 7 lebih, balik kul 6.30ptg.... hampeh...

Klik gambar untuk ke Link entry Top nangs Innit nih..

Churp churp punya kempen pun jangan di lupa.. Aku tak paham laa bahasa ni.. Hangpa pi translate BAHASA ni sat..

Labels: , , ,

22 Comments:

Blogger Nur Hanani said...

Tahniah.. :)

Entri Terkini: Wow..Kini keunikan Legoland ke-6 didunia boleh didapati di Malaysia..

Thursday, March 24, 2011 12:14:00 AM  
Blogger Zyash said...

Kita pun same...ade 1 je BE tahun ne...huhu...lagi 80cen plak tu baru leh cashout...cedih...huhu

Thursday, March 24, 2011 1:26:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Whooaaa..... tak sampai setahun dah dapat BE.... kira okey la tue....MASA UNTUK KASI UP trafik dengan cara smart dan berhemah.... hohoho

Thursday, March 24, 2011 5:53:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

congrats bro nanti semakin banyak le earnings

Thursday, March 24, 2011 7:59:00 AM  
Anonymous Kancilbiru said...

congrats bro!! keep it up..kerja keras yo!!

Thursday, March 24, 2011 8:06:00 AM  
Blogger CikLilyPutih said...

wah congrats kid. jeles tau

Thursday, March 24, 2011 8:25:00 AM  
Blogger fyna said...

wwaaa....ade BE...
nak jugak...jeles nih..
;)

Thursday, March 24, 2011 8:42:00 AM  
Blogger saya_arief said...

tahniah2.

Thursday, March 24, 2011 10:20:00 AM  
OpenID hazdiela said...

wah,best best...:P..tak pernah lagi dpt BE..:(

Thursday, March 24, 2011 11:28:00 AM  
Blogger Hazrina Erin said...

tahniah2~ mntk ckit rahsia^^

Thursday, March 24, 2011 2:30:00 PM  
Blogger juelee said...

me tahun ni nan ado BE lg...

Thursday, March 24, 2011 2:37:00 PM  
Blogger IrfanzBlog said...

tahniah r..aku masih tak dpt BE lg..

Thursday, March 24, 2011 8:55:00 PM  
Blogger KiD said...

nurhanani: mekacih.. mekacih...

Thursday, March 24, 2011 9:58:00 PM  
Blogger KiD said...

zyash: waaaahhh.. dah nak cashout tu.. hehehe.. caiyok!!

Thursday, March 24, 2011 10:00:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: baru je nak merasa.. huhuhu.. gi mintak kat nuffnang.. hehehee

Thursday, March 24, 2011 10:01:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: tu laaaa.. harap2 masyuk laaaa sikit nanti.. hehehee

Thursday, March 24, 2011 10:02:00 PM  
Blogger KiD said...

Kancilbiru: huhuhu... kerja keras siang malam nih.. huhuhu

Thursday, March 24, 2011 10:03:00 PM  
Blogger KiD said...

ciklilyputih: tq tq.. jgn laa jeles... huk3

fyna: kasi up laa trafik laju2... hehehe

saya-arief: anda pun lagi hebat.. BE dah 37

Thursday, March 24, 2011 10:05:00 PM  
Blogger KiD said...

hazdiela: dulu pun kid 3,4 bulan abru dapat BE.. huhuh

hazrina: tq tq.. rahsianya kid ada kat entry2 sebelum nih.. :)

Thursday, March 24, 2011 10:06:00 PM  
Blogger KiD said...

juelee: sikit hari ada laaa tu... :)

irfan blogz: tq tq.. singgah2 laaa up trafik dan rajin berkempen selalu.. :)

Thursday, March 24, 2011 10:08:00 PM  
Blogger Saiful Nazmi said...

Tahniah... hampa oqang kedah jugak ka?? huhuhu

Thursday, March 24, 2011 11:15:00 PM  
Anonymous Mhd Noor said...

Tahniah kerana Berjaya dapat earning dari nuffnang :)

Friday, March 25, 2011 5:37:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home