This Page

has been moved to new address

Rahsia dapat BE Berganda dalam 24 jam!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Rahsia dapat BE Berganda dalam 24 jam!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

25 March, 2011

Rahsia dapat BE Berganda dalam 24 jam!

Semalam Kid dapat BE Nuffnang Pertama 2011. Hari ni, bila tengok earning kat NUFFNANG, ada lagi dua BE. yesszzaaaa, thanks NUFFNANG!!!


Nak tau rahsianya?? Ok, cer tengok BE kedua dan ketiga ( digi opera dan Astro Beyond) kid nih..
Ada ketiga-tiga Ads ( LB-LeaderBoard, LR- large Rectangle, SS-Skyscraper)
Orait, kid cuba share apa yang kid buat je eh.. Kalau tak dapat, i'm so sorry eh.. Coz bukannya kid yang kasi BE. tapi Advertiser.

Wokeh.. 
First sekali.. korang kena letak ads ke tempat2 yang betul.
Secondly, maintain traffic 300 UV ke atas. Baru menarik perhatian advertiser ke blog kita. 
Thirdly, jangan lupa join churp-churp. Bagi saper yang belum join churp churp secara percuma, sila >>KLIK SINI<<
Then, jangan lupa update blog sekerap mungkin. 
Pastu, tambahkan follower twitter anda. 
Lepastu, jangan lupa add post kat INNIT.
Entry Post Kid jadi antara Top Entry lagi kat INNIT
Kalau tak leh jugak, hangpa pi contact Nuffnang.. cakap "  hye nuffnang, saya nak B.E. kesian laa saya takde B.E."   hehehee.. kalau berani laa.. ekekeeke

Bab traffic korang leh usha entry kid sebelum ni kat Tips Trafik 10 Ribu Seminggu | Blogwalking dan Kom....


Oh yea.. lagi satu, jangan laa lupa kengkawan blogger. Kita tolong satu sama lain.. Ada member suruh support, kita support selagi mampu. Tak gitu?? Kalau gitu, Klik je BENDA FREE ni.

Labels: , ,

38 Comments:

Blogger a n a s t a s y e a said...

Ikut nasib jugak ! :D

anastasyea's latest post .. Video Budak Perempuan Bunuh Diri Terjun KBMall

Friday, March 25, 2011 12:11:00 AM  
Blogger Rose said...

wow, badan bertuah nie..

Friday, March 25, 2011 12:12:00 AM  
Blogger mr_mrs mikko said...

uish! untung ko kid!
meh lanting kat aku be tu..
hihi

Friday, March 25, 2011 12:18:00 AM  
Blogger Wan Gerrard said...

giler la, best2 ^_^

Friday, March 25, 2011 12:25:00 AM  
Blogger Nur Hanani said...

bestnya..Berganda-ganda dapat.. :)

Friday, March 25, 2011 12:25:00 AM  
Blogger BeaN MorENo said...

cara dia kena pandai main niche...kalau blog kita tulis pasal kereta takkan McD nak bagi iklan pulak...betul tak?

Friday, March 25, 2011 12:35:00 AM  
Blogger JAI said...

Nie yang buat gua rasa nak terjun dari Bangunan KLCC nieh..huhu..dah 3 bulan mengganggur tak dapat BE...Cobaannnnnnnn.. Tahniah bro..hang call NN suruh transfer BE hang kat aku sikit jadilah..hehe

Friday, March 25, 2011 12:53:00 AM  
Blogger Syafiq Rosli said...

terbaik bro

Friday, March 25, 2011 12:58:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Mak aih.... Dapat LEBIH nie...anyway rezeki extra tak ramai yang dapat tau..... ;-p

Friday, March 25, 2011 5:25:00 AM  
Blogger Firdaus Kasim said...

tahniah kid ! alangkah bagusnya kalo kid check blog sy, lepas tue tengok apa kelemahan blog sy sampai x pernah dpt BE

Friday, March 25, 2011 10:39:00 AM  
Blogger DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

This comment has been removed by the author.

Friday, March 25, 2011 10:54:00 AM  
Blogger DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

2011 nih, nuffnang murah hati...sy pon dapat BE berganda juga....dalam seminggu silih berganti...
my latest post
BE Silih Berganti

Friday, March 25, 2011 10:57:00 AM  
Blogger IrfanzBlog said...

rezeki mencurah-curah..bertuah betul!!

Friday, March 25, 2011 11:26:00 AM  
Blogger feyus said...

Cantik.. satu post yg menarik dan jujur. tahniah tn rumah.

Friday, March 25, 2011 11:43:00 AM  
Blogger Fara said...

agak susah gak kadang2 nak dpt BE, tp bila dpt tu tak perasan pulak kan :) tahniah ye

Friday, March 25, 2011 2:10:00 PM  
Blogger Hazrina Erin said...

blog bertuah je salu dapat BE..blog sy tak dapat pun T_T

Friday, March 25, 2011 3:03:00 PM  
Blogger Myvitrd said...

Sebenarnya semua yg awak cakap tu dah betul.. tapi bab trafik banyak sikit tu mungkin tak tentu juga.. sebab ada yang trafik bawa seratus BE berderet juga.. apa pon pembahagian BE buat masa sekarang ikut giliran.. sebab dah mula ramai blogger joint nuffnang.. so rezeki kena bagi2.. yg penting teruskan berblog secara berkhemah

Friday, March 25, 2011 3:29:00 PM  
Anonymous sabree hussin said...

syok jugak ye dapat banyak BE ni ye.. saya ada jugak blog yang traffik cuma 2-3 unik visitor.. pun dapat BE jugak.. rugi

Friday, March 25, 2011 3:48:00 PM  
Blogger phycrewz said...

tula..kdg2 dorg tgk blog jg. klu yg keywordnya ada kaitan ngan iklan. dorg kasi la BE tu..

Friday, March 25, 2011 4:55:00 PM  
Blogger Amirrah Zawani said...

BE saya selalu melekat kat LR je.. adehhh =_=

Friday, March 25, 2011 4:58:00 PM  
Anonymous al fahani said...

salam kpd yang bc komen nie. Nuffnang penah antar email pd sy. die kt, senang je kalau nk dpt BE nie. mule2 traffik unik yg minima 120 sari(lebih lg baik). selalu update blog, penuhkn dgn info yg berguna. ringnkn blog, jgn ambil ms pnjg utk loading page.(kalu xvstr dh xnk dtg,sbb kena tggu lm) Ingat, blog sempoi, tp penuhkn dgn info berguna. semua org suke mlwat, cnfirm dpt special kempen. PENGIKLAN Bukan tgk total pageview, tp purata traffik yg tinggi. harap kwn2 semua segera update, sbb pgiklan skrg tgh cari blog terbaik utk sewa. sy akn cube bantu kwn2.

Friday, March 25, 2011 5:02:00 PM  
Blogger Ana admi said...

camne nk join innit tu

Friday, March 25, 2011 5:04:00 PM  
Blogger d_tieah said...

Hari ini memang nuffnang baik hati.. Sy pun dapat jugak.. Ngee
:)


Entry Terbaru 1 : Blog Popular Pendapat RM25 je???
Entry Terbaru 2 : Biarlah Orang Mengutuk *Senyum* Nuffnang Bagi BE Lagi

Friday, March 25, 2011 9:18:00 PM  
Blogger Aidil said...

saya pon dah dapat... baru satu... hehehe...

Friday, March 25, 2011 10:55:00 PM  
Blogger KiD said...

ann: nasib baik laa kali ni.. kalo tak, takde de bayang.. hehehe

rose: tuah 3 bulan baru dapat.. huhuhu

Saturday, March 26, 2011 1:14:00 PM  
Blogger KiD said...

mr mrs mikko: lanting sket lagi laaa dapat

wan gerrard: ofcoz laa.. alhamdulillah...

Saturday, March 26, 2011 1:21:00 PM  
Blogger KiD said...

NURHANANI: thanks juga kerana selalu singgah sini..

bean moreno: sikit2 jugak dapat tips dari bro.. thanks.. :)

Saturday, March 26, 2011 1:27:00 PM  
Blogger KiD said...

jejai: alaaa bro.. jgn laa terjun, lum cashout lagi.. hehehe

syafiq: anda jugak terbaikkk sebab datang dan komen kat sini..

Saturday, March 26, 2011 1:28:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: rezeki singgah nuffnang laa tu kot.. :)

firdaus kssim: nanti kid jenguk yeea.. nak komen2 tak pandai sgt

Saturday, March 26, 2011 1:30:00 PM  
Blogger KiD said...

boyPJ: yup.. nuffnang ikut turn kita lak..

irfan blogz: insyaAllah masa anda akan sampai jugak,, :)

Saturday, March 26, 2011 1:31:00 PM  
Blogger KiD said...

feyus: thanks kerana komen membina anda..

fara: kekadang memang tak perasan.. bila dah dapat, lagi laaa semangat

hazrina: kena cuba dan ikut tips2 kid tu tau... :)

Saturday, March 26, 2011 1:34:00 PM  
Blogger KiD said...

myvitrd: yup.. itu semua pun dari tips blogger2 lama..

sabree hussin: laaaa.. macam tu pun boleh yea.. hehehe

phycrewz: haaa.. tul tu.. lagi laa diorang suka

Saturday, March 26, 2011 1:36:00 PM  
Blogger KiD said...

amirrah: haaaa.. ok laaa tu.. ada jugak..

al fahani: waahhh.. bagus info tu.. jom kita semua ikut jugak eh...

ana admi: boleh ke web innit dan add post kat situ

d tieah: waaahhhhh tahniah jugak laaa yea...

Saturday, March 26, 2011 1:39:00 PM  
Blogger KiD said...

aidil: caiyok!!! jom teruskan berblogging!!!

Saturday, March 26, 2011 1:39:00 PM  
Blogger Sharinginfoz said...

cayalah semakin banyak $$$$$

Monday, March 28, 2011 8:37:00 AM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: bro punya churp2 amacam?? leh cashout dah?

Monday, March 28, 2011 6:59:00 PM  
Blogger Nur Misnan said...

rezeki masing2..
bukan semua dapat mcm bro.. =)

Wednesday, March 30, 2011 11:02:00 PM  
Blogger KiD said...

nur misnan: alhamdulillah... lama jugak tak dapat BE ni.. apetah lagi advert

Thursday, March 31, 2011 8:17:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home