This Page

has been moved to new address

Oreo Daddy Dunk (Fathers Day 2011)

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Oreo Daddy Dunk (Fathers Day 2011)

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

08 June, 2011

Oreo Daddy Dunk (Fathers Day 2011)

48 Hours Sponsored Post

Bulan Jun adalah Hari yang paling seronok untuk para bapa. Apa yang ada pada bulan Jun? Sudah tentu Hari Bapa! Setelah 6 bulan bergelar bapa kepada putera yang comel dan aku sebagai bapa yang mempunyai blog.

Aku teringat di saat kelahiran anakku ILHAM, dia begitu kecil sekali. Hanya 2.54kg bila dilahirkan. Sekarang dah 7.2kg masa berusia 6 bulan.
Sejak hari pertama anakku dilahirkan, sudah tentu aku tekad untuk berikan kasih sayang yang tidak berbelah bagi. Aku susukannya, aku mandikannya, aku tukar lampinnya, tidurkannya dan sebagainya. Semuanya dengan penuh kasih sayang bak kata pepatah “bagai menatang minyak yang penuh”.

Dari saat kelahiran anak sulungku ini yang pertama, telah semuanya ku dokumentasikan dalam blog ini. Aku ingin memanfaatkan hubungan dan cintaku kepada anakku, dan juga isteriku. Sebagai seorang bapa, tanggungjawab sudah menjadi tugas bagi aku.


Sempena bulan hari bapa ini, aku cuba untuk memanjangkan kasih sayang yang terbina dari lahirnya anakku sehingga kini dengan sesuatu yang bermakna.  Sesuatu yang mengikat kembali dan mengukuhkan ikatan bapa-anak. Sepertiku terfikir..  dengan OREO!
Jadi, bagi menghangatkan HARI BAPA 2011 / FATHER'S DAY 2011, jom ramai-ramai join event bersama OREO!
Bawa bapa anda, bawa anak anda dan bawa keluarga anda untuk raikannya bersama OREO!
Di mana? Bila?
 
Yea… 19hb jun 2011 di One Utama New Wing Ground Floor Main Entrance (berhampiran Taxi stand) dari jam 10 pagi sehingga 8 malam. Sebelum tu, jangan lupa jenguk http://www.facebook.com/oreo?sk=app_7146470109 dan buat T-shirt custom anda disitu.



Dan jangan lupa daftar untuk hadir ke OREO DADDY DUNK di One Utama pada 19 Jun 2011 untuk mendapatkan t-shirt. Siapa cepat dia dapat tau!! Kalau yang tak dapat tshirt secara online, boleh juga dapatkan design lain di sana terus yea..



Aku dah pilih tshirt SUPERDADDY yang tengah tu.. cantik kan? Cuma bawa bukti pembelian OREO sebanyak RM10 dan ke atas dan datang ke One Utama pada 19 Jun 2011 untuk join event ni. 

Datang tau!! Jangan tak datang!  Jumpa di sana…


Kerana Akulah SUPERDADDY!!! 

Labels: , ,

27 Comments:

Anonymous puanbee said...

selamat hari bapa fren ..sapa tk suka oreo ? wat kek oreo pun sedap tu hehee

Wednesday, June 08, 2011 12:49:00 AM  
Blogger Eyriqazz said...

wah,soo sweet broo....bertuah isteri dan anak...psstt,jumpa di sana..nanti kita gosip2kan hazman fadzil ya? Hik3..

Wednesday, June 08, 2011 12:59:00 AM  
Blogger hanani said...

seronoknya dapat sponsored post :) oreo memang bst.. :)


Jom baca ni :Wanita Obses Cantik? Jom Baca ni Dulu..

Jom baca ni :Jom kenali Siti Soleha atau Nora Elena.. Bintang yang bakal bersinar? Rupanya Adik Sam Bunkface..

Wednesday, June 08, 2011 1:35:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

eyriqazz : korang nak gossip aku tak de hal....yang penting korang belanja aku makan je lalalalala

Wednesday, June 08, 2011 2:00:00 AM  
Blogger Myvitrd said...

wah comel2 baby tu.. kalau ada orea lebih kau pos dekat umah aku ye.. dekat je tu dengan one utama.. hehehe

Wednesday, June 08, 2011 7:53:00 AM  
Blogger qasehraihan said...

hai superdady..hehe
so suwitt..

hari bapa 19 ni kan??

Wednesday, June 08, 2011 8:04:00 AM  
Blogger kak ina kl (1) said...

akak pun dah apply gak ni..insyallah klu tak ada aral melintang jumpa di sana..di sana..

tahniah sebab berjaya sehingga ke tahap ini...

Wednesday, June 08, 2011 9:33:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

selamat hari bapa kid..semoga kamu menjadi bapa yang mithali kepada anak2 kamu.

Wednesday, June 08, 2011 11:13:00 AM  
Anonymous sHa said...

Oreo,,,oreo,,,oreo!!!x sabaq nak celebrate Father's Day with Oreo 19Jun ni!!!
TQ OREO..... ;)

Wednesday, June 08, 2011 12:59:00 PM  
Blogger Haffiz MohdNoor said...

wah! super daddy hebat.. tak pahamla pasal t-shirt tu.. kene pergi one utama ke.. klu nk dptkn on9 cmne??

Wednesday, June 08, 2011 1:28:00 PM  
Blogger Rozuan Ismail said...

hidup superdaddy!!huhu.wan pon ada post entri pasal oreo dunk

Wednesday, June 08, 2011 4:05:00 PM  
Blogger MARIA said...

happy father's day...

Wednesday, June 08, 2011 4:35:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

Tahniah bro...satu semangat baru dalam hidup bekeluarga apa bila bergelar ayah...Bila Ilham besar nanti, dia kene baca entry ni..heheheeh...^^

Wednesday, June 08, 2011 7:08:00 PM  
Blogger KiD said...

puan bee: ada kek oreo gak eh? mc flurry oreo pun sodap! hehehe

Wednesday, June 08, 2011 9:05:00 PM  
Blogger KiD said...

eyriqaz orang kaya: bertuah semua jugak.. hehehe.. gosssip hazman? osh kosh laaa.. hehee

Wednesday, June 08, 2011 9:07:00 PM  
Blogger KiD said...

hanani: kalo dapat oreo pun ok gak.. hehehee

Wednesday, June 08, 2011 9:08:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: haaaaa.. blanje oreo 3 bungkus okay tak? ngeh3

Wednesday, June 08, 2011 9:09:00 PM  
Blogger KiD said...

myvitrd: haaa.. dah dekat, datang aje laaah.. leh mentekedarah oreo.. hehehee

Wednesday, June 08, 2011 9:09:00 PM  
Blogger KiD said...

qasehraihan: mmg suwiitt eh? yup.. event ni pun wat kat one utama.. :)

Wednesday, June 08, 2011 9:10:00 PM  
Blogger KiD said...

kak ina: haaa.. bagus laa dah apply.. jumpa kat sana bawak oreo eh.. :) tq tq.. tahap biasa baru ni..

Wednesday, June 08, 2011 9:11:00 PM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: tq tq... ameen

Wednesday, June 08, 2011 9:16:00 PM  
Blogger KiD said...

my sha: tunggu 19hb kita mkn oreo byk2 ek.. :)

Wednesday, June 08, 2011 9:17:00 PM  
Blogger KiD said...

hafiz: boleh dpt tshit tu.. klik kat link kat atas tu.. gi kat fb oreo..

Wednesday, June 08, 2011 9:19:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: yeaahh superdaddy best!!

Wednesday, June 08, 2011 9:23:00 PM  
Blogger KiD said...

maria: terima kasihh.. :)

Wednesday, June 08, 2011 9:23:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: haaaa.. terharu aku! semangat daddy.. :)

Wednesday, June 08, 2011 9:25:00 PM  
Blogger Sumijelly said...

wah..... kene register yek..

alahai...kalu event yang lelama ni takut tak larat la nak g.......sebb sure penat dan letih..pengsan aku wei...

dah la ngah sarat........tak perla... bagi peluang yg sihat jerla g...hik3

Sumijelly.com

Thursday, June 09, 2011 5:01:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home