This Page

has been moved to new address

Menang Cabutan Bertuah JAKEL 2011.!!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Menang Cabutan Bertuah JAKEL 2011.!!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

06 June, 2011

Menang Cabutan Bertuah JAKEL 2011.!!!

Hari Ahad OFF day. Kebetulan mak aku pulak dari minggu lepas nak ajak aku dan wife ke JAKEL. Nak beli kain pasang untuk raya katanya.. SALE menggila dari JAKEL tu. So, aku dan wife temankan mak aku ke JAKEL SHAH ALAM yang terletak di seksyen 7. My Ilham, tinggal dengan tokwan, my brother HAZMAN dan my sister.


Memang kami langkah kanan. Masuk-masuk JAKEL SHAH ALAM aje, ada sorang supervisor diorang buat pengumuman. Ada HAPPY HOUR SALE dalam masa 15 minit. Harga menjunam 30% dalam masa 15 minit. Waaaahhhh.. Mak aku dengan wife macam terkejut tiba-tiba. Pastu apa lagi...

Ramai pulak yang serbu ke tempat yang ada HAPPY HOUR SALE nih. Promoter pun bertungkus lumus laa bawak turun kain.

Kain ni memang bagus. tak payah gosok punya. SALE HAPPY HOUR JAKEL menjadikannya menjunam jadi RM45 sepasang dan mak aku beli 7 pasang semuanya.. hahahaa.. kira semua skali untuk adik beradik menantu dan besan. waaaahhh.. nak sedondon hijau gitu!!

Haaaa... aku tengok harga ni pun.. fuuuuhhhh.. tapi ini setelah ada tambahan 4 pasang lagi kain yang baikk punya!! huhuhu

Lepas tu kami ke tingkat atas pulak, nak cari kain kosong untuk baju melayu. Aku cakap kat mak aku, tak payah laa, sebab agak mahal. Beli yang siap pun ok.. huhuhuhu.. tapi akhirnya mak aku belikan jugak 4 pasang untuk kami anak beranak dan adik ipar aku sorang tu. Lepas tu ingatkan nak balik dah.. rupanya nak tengok tudung pulak.

Tuuu dia.. TUDUNG ARIANI ada.. TUDUNG NUR KASIH ada.. TUDUNG WARDINA ada. tudung saji je takde. ekekeke.. Macam2 fesyen, warna dan kualiti. Aku tengok memang bagus dan ada nama. Siap duit aje lah. Kat sini my wife belikan TUDUNG ARIANI untuk mak aku. Dapat laaa GOLD CARD untuk KEDAI TUDUNG ARIANI ni..

Aku?? biasa laaa. tukang angkat barang. Berat doowhhh..

Fuuuhh... punya laa letih jugak shooping ni. Biasa laaa tukang angkat barang. hahahahaaa. eh eh.. mana cabutan bertuah? haaa... nak tau tak, cabutan bertuah ni. Hadiah Utamanya kereta Viva. pastu ada motorsikal dan lain-lain laah. Aku MENANG CABUTAN BERTUAH JAKEL 2011?? Harap-harap aje laaah.. untung sabut timbul.. Cabutan pada 8/8/11 daaaa... hehehehe. kalau dapat, rezeki lebih laaa.. :)

Korang ada shopping kat JAKEL tak??

Labels: , , ,

16 Comments:

Blogger hanani said...

hehehe..ingatkan menang betul..Saya pun dah ke Jakel.. :) rasanya happy hour tu sentiasa je ada.. :)

Jom baca ni :Jom kenali Siti Soleha atau Nora Elena.. Bintang yang bakal bersinar?Rupanya Adik Sam Bunkface..

Monday, June 06, 2011 1:46:00 AM  
Blogger vampire's lovex said...

waaaaaaaa best nye sh0oping nak raya..kain lawa2 arghhh jeles..

Monday, June 06, 2011 2:50:00 AM  
Anonymous puanbee said...

kesian angkat barang aje haa

Monday, June 06, 2011 8:09:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

bulan 8 baru nak buat cabutan, tunggu.....

Monday, June 06, 2011 8:35:00 AM  
Blogger Matjoe said...

wah raya dah dekat ni. cepat borong

Monday, June 06, 2011 9:11:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

ha'ah, pagi2 isnin kid dah buat gempak kat tajuk N3 dia..kalau betul memang murah rezeki kid sekeluarga.
N3 terbaru korang basuh telor tak sebelum masak?

Monday, June 06, 2011 9:38:00 AM  
Anonymous madammondoq said...

selalu sangat soping di jakel ni..hehe..

Monday, June 06, 2011 10:07:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

jakel memang selalu byk sale.suka =)

Monday, June 06, 2011 12:54:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmm...ingatkan nak follow gak smalam tapi layan karenah ilham jeee

Monday, June 06, 2011 1:55:00 PM  
Blogger BeaN MorENo said...

ni nak ganti eyriqazz la ni asyik2 dia je haha

Monday, June 06, 2011 8:33:00 PM  
Blogger KiD said...

hanani: tu laaa kan.. promosi memang bagus diorang ni..

vampire;s: jangan lupa buat baju raya! hehehe

Monday, June 06, 2011 9:14:00 PM  
Blogger KiD said...

puanbee: jadi laaa.. ada habuan skali tu.. heheh

sharingnfoz: ada shopping gak ke? hehehe

Monday, June 06, 2011 9:15:00 PM  
Blogger KiD said...

matjoe: bro mesti dah borong sakan.. hehehe

Monday, June 06, 2011 9:16:00 PM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: yeaaaahh.. ameen.. moga2 makbul yea.. hehehe

madammondoq: hahaaa.. masyuukkk shopping kat jakel

Monday, June 06, 2011 9:17:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: sale banyak.. fulus pun kena banyak.. hehehee

abg man: hahaaaa. jaga ilham yea.. kalo pegi pun, angkat barang aje.. hehehe

Monday, June 06, 2011 9:18:00 PM  
Blogger Sern said...

hahhaha..banyak nye membeli bro..utk sern ada?kot2 nak buat cabutan bertuah kat blog..ehheh..!~bst gak an!

Tuesday, June 07, 2011 1:51:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home