This Page

has been moved to new address

Tips SEO | Ramai Cari Aaron Aziz di One Utama

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Tips SEO | Ramai Cari Aaron Aziz di One Utama

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

21 June, 2011

Tips SEO | Ramai Cari Aaron Aziz di One Utama

Selepas berakhirnya OREO DADDY DUNK di One Utama, kajian di blog aku menunjukkan begitu ramai yang google untuk mencari aaron aziz di event tu. Maklumlah, nak tengok aktiviti dan gambar-gambar terbaru jejaka idaman ramai nih. Ni keyword aku semalam.. huhuhuu
 

Selari jugak dengan populariti Aaron Aziz yang makin meningkat, ditambah pula beliau seorang yang diminati oleh golongan peminat kaum hawa. Ini semua hasil dari lakonan gigih beliau di persada seni.
So, korang nampak tak? Tips SEO di situ.. Selamat mencuba!!!

Labels: , , ,

6 Comments:

Blogger Myvitrd said...

ni semua bahana Nora elena ni.. demam nora elena tak baik lagi

Tuesday, June 21, 2011 8:19:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

wah,kalau letak nama seth tan mesti lagi popular.

Tuesday, June 21, 2011 9:17:00 AM  
Blogger KiD said...

myvitrd: aku tak pernah sempat tengok citer tu pun.. hehhe

Tuesday, June 21, 2011 9:46:00 AM  
Anonymous denaihati said...

Memang best kalau pandai bermain SEO ni dan bila terkena bagaikan bonus lah hari tu

Tuesday, June 21, 2011 10:45:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

syam : sama la ngan blog abang ....itulah namanya HOT KEYWORD......its a normal carian google kat malaysia nie banyak berkisar ISU SEMASA....tapi kena pandai pilih mane yang sesuai la kan...

Tuesday, June 21, 2011 10:52:00 AM  
Blogger KiD said...

denaihati: bonus juga kalau kena hari hari.. :)

abg man: isu semasa dan terkinil.. :)

Tuesday, June 21, 2011 4:18:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home