This Page

has been moved to new address

Baby Washroom | Bilik Air Bayi

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Baby Washroom | Bilik Air Bayi

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

21 June, 2011

Baby Washroom | Bilik Air Bayi

Korang pernah Pergi washroom / toilet / tandas? Sudah tentu ada signboard Male @ Lelaki, Female @ Wanita. Tapi ada tak korang masuk Baby Washroom? Iaitu khas untuk bilik persalinan bayi. Bagi Kid yang mempunyai anak yang baru berusia 7 bulan, sudah tentu memerlukan ruang untuk menyiapkan my ilham.


Ini kali kedua Kid dan wife menggunakan bilik air untuk bayi ini. Dulu, kat RnR Tapah yang menyediakan bilik air bayi ini di kala my ilham berak time tu. hehehee.. mana lagi nak salin? So, kemudahan bilik air bayi ini memang efektif dan dialu-alukan bagi tempat yang selalu dikunjungi oleh mummy dan daddy.


Dengan menggunakan bilik air bayi ini, mummy dan daddy lebih mudah menguruskannya. Tak laa kita terbantut nak pegi jalan-jalan di shopping complex dengan membawa anak kecil. Bilik air bayi ini ada tempat baring yang kukuh dan mudah lipat untuk jimatkan ruang. Terima kasih pihak pengurusan ONE UTAMA, DAMANSARA. Kini, mummy dan daddy Kid boleh bawak ilham jalan-jalan lagi...!!!

Labels: , , , ,

12 Comments:

Blogger AYuNG said...

ohhh....dh ada baby room...hehe, skang makin mudah kan..:)

Tuesday, June 21, 2011 9:23:00 AM  
Blogger Rya Rizyana said...

kalau saya pegi mall mmg cari toilet disable ni.. senang nak sorong stroller masuk sekali.. masuk semua 1 family dalam tu..

Tuesday, June 21, 2011 9:31:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

seronok ye ilham baring dalam tuh.wan perasan byk shopping complex ada.tapi x pernah masuk.dah x de anak.haha

Tuesday, June 21, 2011 9:31:00 AM  
Blogger KiD said...

ayung: mudah kan.. tapi kena toilet tu bersih laa.. :)

Tuesday, June 21, 2011 10:12:00 AM  
Blogger KiD said...

rya rizyana: yup, semua boleh kita uruskan si kecik tu...

Tuesday, June 21, 2011 10:12:00 AM  
Blogger KiD said...

wan: untuk kemudahan para ibu dan ayah kan.. cuba laa masuk.. hehehe

Tuesday, June 21, 2011 10:13:00 AM  
Blogger hanani said...

wah sronoknya je tengok baby ilham baring.. dah besar..tmpt baring tu pun sikit hari lagi tak muat.. :)

Jom baca ni :M&Ms Vote & Win. Korang dah Vote?

Jom baca ni :Inspirasi : Amy Mastura dah jejak 40? Wow..

Tuesday, June 21, 2011 10:26:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Hahahhaa.... Ilham kalau daddynya amik gambor pandai tengok kamera....kalau pak chaq nie...buat tak nampak je yea...huhuhu

Tuesday, June 21, 2011 10:47:00 AM  
Blogger MARIA LIZA said...

baby room yang best kat Ikano, Ikea, The Curve n Jaya Jusco..Memang terbek...Kat JJ Mid, memang menarik giler..selesa sgt especially untuk ibu2 BF...

Tuesday, June 21, 2011 11:01:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

ilham kalau bgambar tak pernah nampak dia tergelak atau tersenyum..seyes jek ilham ni lah..tak macam daddynya senyum jer..

Wednesday, June 22, 2011 11:12:00 AM  
Blogger KiD said...

hanani: heheeh.. sikit lagi terkeluar dari bekas tu.. hehehe

abg man: hehehee.. kena ada daya tarikan.. :)

Wednesday, June 22, 2011 8:44:00 PM  
Blogger KiD said...

maria liza: yeaahhh.. tu tempat yang bagus.. :)

leyzajamil: nanti kid letak gambar dia senyum.. dulu ada banyak dah letak.. hehehe

Wednesday, June 22, 2011 8:46:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home