This Page

has been moved to new address

Cek RM100 sudah sampai..!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Cek RM100 sudah sampai..!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

21 June, 2011

Cek RM100 sudah sampai..!!

Tengah layan blogwalking, aku diberitahu blogger JAMALUDDIN dengan entry nya bahawa cek untuk exabytes beliau sudah sampai. Walaupun ditetapkan dua bulan dan perlu remind 2 minggu sebelum payment, tapi cek beliau dah sampai. Cer tengok entry dia KAT SINI. Apa lagi, terus aku turun ke bawah untuk check peti pos. Dan.......


Alhamdulillah..ada juga duit backup sebelum gaji ni. Exabytes ni telah menyewa tapak iklan di Blog ShaKiddo ni dan aku letak harga RM100 untuk 3 bulan. Tak sangka, sebulan setengah dah sampai cek. Maka, wahai Abangku yang sulung yang hensem tapi single lagi (mak dah suruh kawin cepat), jom lah makan-makan minggu ni. Nanti roger-roger okay.



Orait, anda boleh terjah ke www.exabytes.com.my untuk perihal domain dan network. Cer tengok dari iklan di header blog ni. Untung-untung diorang nak sewa tapak iklan kat blog. Selamat mencuba.. dan...

TERIMA KASIH EXABYTES!!!!!

Labels: , , ,

26 Comments:

Blogger TerunaGiler said...

wah klu dapat contract tuk 2 tahun ke .. masyukkk

Tuesday, June 21, 2011 10:58:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

hmmm, duit masyuuuuk lagi..murah rezeki kamu kan kid.

kid suka wanita berisi atau kurus melidi?

Tuesday, June 21, 2011 11:08:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

dulu ada org ajak,tapi tak tahu sampai untung macam ni.grr.

Tuesday, June 21, 2011 11:35:00 AM  
Blogger azu said...

wahhh rezeki jgn ditolakkkk!!best2..berbaloi2
recent post: http://azumie.blogspot.com/2011/06/video-bila-anak-mula-berjalan.html

Tuesday, June 21, 2011 12:30:00 PM  
Blogger Suara Kalbu said...

Meh belanja akak jugak... akak nak domino pizza satu busar punya hihihi

Tuesday, June 21, 2011 12:30:00 PM  
Blogger ken said...

so cool.. :)

Tuesday, June 21, 2011 12:31:00 PM  
Blogger Myvitrd said...

tahniah bro..

Tuesday, June 21, 2011 1:40:00 PM  
Blogger dwaty said...

seronoknya....alhamdulillah rezeki...

Tuesday, June 21, 2011 1:45:00 PM  
Blogger mysha said...

hyE KID.. dRop by kAt bLog awaK..
beSH to follOw.. okLa.. i FOlloW..

Salam perKenalan yer...

Tuesday, June 21, 2011 1:56:00 PM  
Blogger Kancilbiru said...

waahh masyuk lagi...takkan belanja abg ko jer? hehehe

Tuesday, June 21, 2011 4:34:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

Wahhh!macam best jer...aku ingat nak try gak lah..leh ke?^^'

Tuesday, June 21, 2011 4:35:00 PM  
Blogger Dino Egridere said...

hohohohoh...best nye dah dapat hasil..bagi petua sat cam ne nak naikkan ringgit kat dlm nuffnang...hehehi

Tuesday, June 21, 2011 6:59:00 PM  
Blogger lepak.com.my said...

hi...tadi pun check..tgk2 ada cek dr exabyte lepas terbaca entry jamal....huhuhu.......alhamdulillah

Tuesday, June 21, 2011 7:26:00 PM  
Blogger JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Wah..tahniah jugak Bro..Alhamdulillah Rezeki...:-)

Wednesday, June 22, 2011 8:10:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

seronok kan dapat duit

Wednesday, June 22, 2011 8:57:00 AM  
Blogger Matjoe said...

aku pon dapat. ooo, ko deman rm100 ek. aku dpt rm90 jer

Wednesday, June 22, 2011 9:23:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmm.... OFFER BAEK punya nie....nantilah bila kita dua FREE leh la makan2x...

Wednesday, June 22, 2011 10:45:00 AM  
Blogger KiD said...

teruna giler: waaahhh 2 tahun, kea up laaa.. hehehe

leyzajamil: masyuuuukkkk.. murah rezeki, amiiin...

Wednesday, June 22, 2011 8:36:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: haaaa... kan dah terlepas...

azu: alhamdulillah... memang best!!

Wednesday, June 22, 2011 8:37:00 PM  
Blogger KiD said...

suara kalbu: akak, belanja ABC nak? hehhee

ken: soo cool beb!!!

Wednesday, June 22, 2011 8:37:00 PM  
Blogger KiD said...

myvitrd: tq tq.. hehehe

dwaty: syukur alhamdulillah....

Wednesday, June 22, 2011 8:38:00 PM  
Blogger KiD said...

mysha: drop it like its hot!!

kancilbiru: masyuuuuukkk.. meh laa join skali..

Wednesday, June 22, 2011 8:38:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: boleh, try laa emel...

dino: best best.. naik kan trafik, selalu blogwalking dan komen sokmo..

Wednesday, June 22, 2011 8:39:00 PM  
Blogger KiD said...

lepak.com.my: ha'aah.. jamal laaa kasi tau

jamal: haaaaa.. bro laaaa kasi tau.. tq bro!

Wednesday, June 22, 2011 8:40:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: syioookkk wooooo...

matjoe: aku ingat tak deman RM300... ekekekekee

Wednesday, June 22, 2011 8:41:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: hahaaaaaa... ni kena tunggu churp2 pulak laaa nih.. hehehe

Wednesday, June 22, 2011 8:43:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home