This Page

has been moved to new address

Earning 2 Grapevine Sekaligus!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Earning 2 Grapevine Sekaligus!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

20 June, 2011

Earning 2 Grapevine Sekaligus!!

Dah lama aku idamkan ini. Haaaa.. Sebelum subuh tadi selepas aku buat susu my ilham, ternampak sesuatu iklan yang lain macam.. Dan cepat-cepat aku share dan send emel aku. lepas tu, aku tengok Churpchurp aku... jeng jeng jeng...

20/6/11

Dua Grapevine Sekaligus!! Waaaahh.. Dan menyebabkan aku secara automatiknya telah merasai semua Earning dari churpchurp. Terima kasih semua!!! Dan kempen Grapevine sedang bermula, tak pasti pulak bila abisnya. :)



Sebelum ni aku hanya berangan-angan untuk dapat semua earning termasuk advertorial dan BE Nuffnang. Kini aku gigih untuk menyiapkan social seeding churpchurp yang terakhir. Hope berakhir bulan ni, lepas tu boleh rileks. Kalau ada tambahan SOCIAL SEEDING, lagi bagus.!! hehehehe

Dan cuma Earning CPA Nuffnang yang entah ada ke tak muncul nih.. hehehe. Dulu, orang pernah kata.. "takde maknanya nuffnang nak bagi duit kat ko". Tapi, berkat kesabaran dan kegigihan disulami dengan dorongan MY BROTHER YANG STILL SINGLE dan lain-lain blogger, aku dah dapat Earning Campaign, Buffered Earning, Metered Earning dan juga yang terbaru Dua Sponsored Post dari Advertorial Nuffnang.

Terima kasih semua.. terima kasih.. thank you so Much.. (lepas ni aku target menang hadiah-hadiah lak) Nothing impossible.. This is best bro! This is best bro!!

Labels: , , , ,

26 Comments:

Blogger AYuNG said...

wow..masyuk la....
ayung punya 20sen jer...hehe

Monday, June 20, 2011 6:20:00 PM  
Blogger Syuk Ry said...

wow.. best giler ak pn nk jugak..
KIRA BERAPA BANYAK TITIK HITAM

Monday, June 20, 2011 6:37:00 PM  
Blogger Meck said...

syoknyaa congrats!

Monday, June 20, 2011 6:55:00 PM  
Blogger fyna said...

beshnye..
macam mane nk dpt sume tue?
;(

Monday, June 20, 2011 7:12:00 PM  
Blogger Adam Roslan said...

Tahniah!!

http://www.adamroslan.com/?p=3557

Monday, June 20, 2011 7:35:00 PM  
Blogger mazeermohamad said...

cayalahhhh bro!!!!!

Korang check ni.. Tips Yang Sangat Berguna Untuk Blogger Baru!

Monday, June 20, 2011 8:21:00 PM  
Blogger Eyriqazz said...

tahniah bro.blela blanje alisya aiskrim nanti

Monday, June 20, 2011 8:31:00 PM  
Blogger Rozuan Ismail said...

masyuk tol,hari-hari ada post pasal benda ni

Monday, June 20, 2011 8:46:00 PM  
Blogger KiD said...

ayung: jadik laaaa.. ni baru nak merasa.. :)

Monday, June 20, 2011 9:36:00 PM  
Blogger KiD said...

syuk: nak? jom klik klik cari grapevine.. :)

Monday, June 20, 2011 9:36:00 PM  
Blogger KiD said...

meck: tq tq... :)

Monday, June 20, 2011 9:37:00 PM  
Blogger KiD said...

fyna: kena cari iklan grapevine..

Monday, June 20, 2011 9:38:00 PM  
Blogger KiD said...

mazeermohamad: cayalah.. anda juga terbaikk!!!

Monday, June 20, 2011 9:44:00 PM  
Blogger KiD said...

eyriqazz: haaaa.. makan aiskrim.. sedapnyaa... tengok nanti kalau ada masa lagi eh.. :)

Monday, June 20, 2011 9:47:00 PM  
Blogger KiD said...

wan: masyuk sikit2 aje.. grapevine ni baru dapat.. :)

Monday, June 20, 2011 9:47:00 PM  
Blogger kak ina kl said...

untung memang beruntung..rezeki anak tu tau

Monday, June 20, 2011 11:43:00 PM  
Blogger Miss Y and Her World said...

wah bestnye!! kena usaha gigih ni!


Perempuan Cantik Sebab Mekap?
Muka Cantik Tak Guna Kalau Tak Kahwin

Tuesday, June 21, 2011 1:03:00 AM  
Blogger Myvitrd said...

terbaiklah bro.. rezeki tu

Tuesday, June 21, 2011 8:28:00 AM  
Blogger Sumijelly said...

pelik la.. x pernah dpt pun grapevine ni??

pilih kasih tul nuffnang......


Sumijelly.com

Tuesday, June 21, 2011 9:51:00 AM  
Blogger KiD said...

kak ina: untung lagi kalau duduk kat bukit beruntung kan? hehhee

Miss Y: teruskan usaha dan blogwalking..

Tuesday, June 21, 2011 10:08:00 AM  
Blogger KiD said...

myviTRD: rezeki anak.. alhamdulillah...

sumijelly: ni pun blogwalking dan tepek dari blog orang nyer..

Tuesday, June 21, 2011 10:09:00 AM  
Blogger ˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

ungtung la saya nih churp2 baru 22 sen heheh..kena gigih nih

Tuesday, June 21, 2011 10:22:00 AM  
Blogger tieykah said...

mcm mana nak letak churper kt blog?

Tuesday, June 21, 2011 11:01:00 AM  
Blogger Nissa Jalaluddin said...

woah..bestnya..saya blogger baru.memang jenuh la nak tguu nuffnang naik..huhuT_T

Tuesday, June 21, 2011 11:36:00 AM  
Blogger KiD said...

ladybird: teruskan usaha anda..

tieykah: letak java script dia.. :)

Tuesday, June 21, 2011 4:13:00 PM  
Blogger KiD said...

nissa: saya pun baru juga.. selamat berblogging dengan rajin.. :)

Tuesday, June 21, 2011 4:13:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home