This Page

has been moved to new address

Terima Kasih Aney!!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Terima Kasih Aney!!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

07 May, 2011

Terima Kasih Aney!!!

Pagi semalam aku, mak, ayah dan adik bawak ilham ke kajang. Saje nak tengok rumah yang tengah renovate. Sebelum tu, bawak ilham ke sini..


Berkat hari jumaat, nak cukurkan rambut ilham sekali lagi buat kali kedua. sebab rambutnya jadi tak sekata sejak cukuran yang pertama dulu. hehehee

Tapi, aney kedai gunting rambut tu kata, hanya mesin aje boleh, cukur dia tak berani sangat sebab takut budak gerak2. Yea laaa kan.. takut angin lak anak ku ini.. kita yang dewasa ni pun takut2 gak. hehehe

My ilham tak nangis langsung dari masuk kedai, masa tengah mesin rambut.. dan lepas abis..

Sebab semua ada kut.. Tokwannya ada...

Achu nana ada skali...

Haaa..... dah setel kan?? Jadi laaaa.. tak sampai 6 minit aney tu bikin. hehehe. dulu aku cukur rambut ilham sampai sejam.. yea laaa.. masa umurnya 3 bulan.. hehehe

Hensem tak saye??? heheheheee
Heheehe.. Thanks  a lot kepada aney kedai gunting rambut di Kajang kerana sanggup dan berani memesin rambut anakku yang berumur hampir 6 bulan. Mula-mula tanya dia dulu.. dia kata OK, haaaaaa... jalan aje... hehehehe

Labels: , , ,

12 Comments:

Blogger leyzajamil said...

masa tengah baby, time botak pun kecomelan tu tetap terserlah. cuba dah besar..seksiii..hiks

tu ayah kid ke ayah sha? hensem ;)

Saturday, May 07, 2011 8:30:00 AM  
Blogger a n a s t a s y e a said...

Dah tak rambut .. lagi nampak comel :D

anastasyea's latest post .. #Maxis10 - 14 hari mencari cinta ?

Saturday, May 07, 2011 9:59:00 AM  
Blogger a n a s t a s y e a said...

Dah tak rambut .. lagi nampak comel :D

anastasyea's latest post .. #Maxis10 - 14 hari mencari cinta ?

Saturday, May 07, 2011 10:00:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

Tu la rasanya dia ada moral support dari tok wan ngan chu nana.... pasal tu dia relax je nampaknya....

Saturday, May 07, 2011 12:46:00 PM  
Anonymous sHa said...

Baiknye anak mummy ni! ;-)

Saturday, May 07, 2011 3:09:00 PM  
Blogger Botak said...

rugilah potong., ade rambut baru stylo., hahahaha..

Sunday, May 08, 2011 5:56:00 AM  
Blogger Lazyf said...

besarnyer dak nih!!!

Sunday, May 08, 2011 7:47:00 PM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: hehehee.. comel bila time kecik.. besor pun mesti comel.. hehehe.. tu ayah kid laa.. :)

Sunday, May 08, 2011 8:40:00 PM  
Blogger KiD said...

ann: hehehee.. comel jugak nanti bila ada rambut.. :)

abg man: hahahaaaa.. dia mood okay je time nak gunting.. selamat laaa

Sunday, May 08, 2011 8:41:00 PM  
Blogger KiD said...

sha: anak mummy memang baik!!!

Sunday, May 08, 2011 8:42:00 PM  
Blogger KiD said...

Botak: haahahaa.. nak kasi rambut dia sekata.. dulu dah botak skali.. hehee

Sunday, May 08, 2011 8:42:00 PM  
Blogger KiD said...

uncle lazyf: haaaa.. kan ilham dah lima bulan lebih.. hehehe

Sunday, May 08, 2011 8:43:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home