This Page

has been moved to new address

Siapa Tau Restoran yang BEST di Putrajaya?

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Siapa Tau Restoran yang BEST di Putrajaya?

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

06 May, 2011

Siapa Tau Restoran yang BEST di Putrajaya?

Jaslan-jalan cari makan?? Rasa nak makan-makan family. Sebab hujung minggu ni, semua ada. Mak ayah, adik beradik menantu dan cucu semua ada.. So, masa yang terbaik untuk bersama-sama sekali lagi.
Cuma sekarang agak blur ke mana nak makan...

gambar hiasan gugel

Dulu dah makan ayam penyet di bangi, makan ikan bakar sekinchan di kajang.. Dan lepas ni nak usha makan-makan di PUTRAJAYA atau CYBERJAYA. Ada sesiapa boleh bagi cadangan tak?? Ni untuk makan tengahari..

Labels: , ,

6 Comments:

Blogger leyzajamil said...

dah jumpa ke tempat makan terbaek tu kid?

jom la baca [flashback] korban ular sawa

Friday, May 06, 2011 6:27:00 PM  
Blogger Sharinginfoz said...

alamak sorry le bro jarang pi sana

Friday, May 06, 2011 9:16:00 PM  
Blogger Far8 budak baik said...

hahahaha..
baik jln cari mkn kat rumah aku ni..
sedap je.haha
tak tahu..area gombak tahu..
haha

Saturday, May 07, 2011 2:17:00 AM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: ada beberepa pilihan aje.. huhu

Saturday, May 07, 2011 8:13:00 AM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: haaa. takpe, nanti aku share lepas makan tu.. hehehee

Saturday, May 07, 2011 8:14:00 AM  
Blogger KiD said...

far8 budak baik: haaaa.. boleh ke makan kat rumah far8..?? ramai nih.. hehehee.. gombak.. maybe next time.. ni nak kat putrajaya/cyberjaya

Saturday, May 07, 2011 8:15:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home