This Page

has been moved to new address

Kerepek Murah di Sungai Besar

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Kerepek Murah di Sungai Besar

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

04 May, 2011

Kerepek Murah di Sungai Besar

Nak beli kerepek murah? nak beli kerepek secara borong? Rasanya sudah tentu sedap. Murah?! memang murah! Jom ke Sungai Besar! Bila aku balik kampung, memang singgah laaa beli kerepek nih. Apatah lagi bila balik kampung time awal bulan.. hehheee


RM3-5 sepeket pun ader..

Kerepek tester pun ada untuk dirasa dulu.. harusss laaa kan..

Kalau beli undle ni, kat kilang pun lagi murah.. lebih kurang je harga.. hehee

Jangan lupa, LOT 62, PEKET 60

Ofcoz murah!! (dari harga Kelumpo laaa..)
Tepi jalan aje. Tapi sentiasa penuh dengan orang.
Kalau balik kampung, ada cuti 3,4 hari camni laa jadinya...





Haaa... bagi sesiapa yang nak cari kerepek murah, pegi laaa ke sungai Besar. Macam2 ada.. kerepek pisang, ubi, pisang tanduk, manis, BBQ, entah macam2 lagi laah.. Bila time puasa nanti, kuih raya ofcoz murah kat kampung.. almond london RM11-13 aje... hehehee.. JOM JALAN-JALAN KE SUNGAI BESAR!

Labels: , ,

20 Comments:

Blogger zmah said...

Akak dah banyak tahun tak ke sungai besar,rasanya dah lebih 5 tahun...sedapnya kerepek tu...huhuuu

Wednesday, May 04, 2011 6:08:00 AM  
Blogger zmah said...

Akak dah banyak tahun tak ke sungai besar,rasanya dah lebih 5 tahun...sedapnya kerepek tu...huhuuu

Wednesday, May 04, 2011 6:08:00 AM  
Blogger Nurul Farhana said...

Kalau dapat buat promosi kerepek di website saya wwww.groupvoucher.my ok ni... sape bleh supply kerepek dengan harga borong, sila hubungi saya.

Wednesday, May 04, 2011 6:34:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... nie kalau buat bisnes kerepek secara online pun okey aper....tak pun suruh la peniaga kerepek tu buat promosi kat blog nie sure akan lebih laku...

Wednesday, May 04, 2011 7:17:00 AM  
Blogger KiD said...

zmah: amboihhh akak.. dah 5 tahun yea tak jenguk sg besar.. macam2 ada.. kfc pun dah ader.. hehehe

Wednesday, May 04, 2011 7:29:00 AM  
Blogger KiD said...

nurul farhana: yang tu kena tanya owner laa eh.. kid tukang beli dan promo je.. hik3

Wednesday, May 04, 2011 7:30:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: wahahahaa.. bisnes aje yea.. nanti gi laa supply kerepek kat MAS kargo tuh.. lagi2 nak puasa-raya.. hehehe

Wednesday, May 04, 2011 7:30:00 AM  
Blogger Far8 budak baik said...

ok aku ingat...
lot 62,peket 60
hahaha
kalau naik moto
dah selamat sampai dahh
hak3

Wednesday, May 04, 2011 8:01:00 AM  
Anonymous Kancilbiru said...

mmm...bestnya kerepek murah..kat area sini jangan harap la..dah la mahal, tak sedap pulak tu..

Wednesday, May 04, 2011 8:16:00 AM  
Blogger Matjoe said...

kalau kebetulan pegi boleh la borong, tapi kalau saja2 pegi maybe jadi x berbaloi jugak

Wednesday, May 04, 2011 8:43:00 AM  
Blogger KiD said...

far8 budak baik: hehehe.. sampainyer.. tepi jalan memang dah nampak.. banyak kedai2 tepi jalan camni

Wednesday, May 04, 2011 8:56:00 AM  
Blogger KiD said...

kancilbiru: memang sah2 laaa kan.. satu bundle besar tu je.. harganya rm15-20.. tu kalo beli kat kilang laaa.. (kilang a.k.a buat kat umah)

Wednesday, May 04, 2011 8:57:00 AM  
Blogger KiD said...

matjoe: betul tu.. kalau saje2 je, memang laa sebab campur kos minyak semua.. hehhee.. ni sebab balik kampung.. awal bulan lak tuh.. sapu laaaaaa.. hehehe

Wednesday, May 04, 2011 8:58:00 AM  
Blogger Suara Kalbu said...

Waaaaaaaaaa... banyaknya kerepek. Tapi jauh sangat la nak pegi dik. Kid tolong supply kan lah hihihihi

Wednesday, May 04, 2011 9:04:00 AM  
Blogger aNaYaNa said...

sungai besar selangor kan?hehe..dulu ada member dok ctu..tapi tak kamcing..so takat taw nama jela..hehe

Wednesday, May 04, 2011 9:41:00 AM  
Blogger CikLilyPutih said...

kid,
lain kali balik sg besar bagitau aku tau.. nak kirim kerepek pisang.. dah ngidam nie tau

Wednesday, May 04, 2011 9:56:00 AM  
Blogger KiD said...

suara kalbu: akak.. jalan2 cari kerepek laaa.. layan mee udang pun sodap! hehehee

Wednesday, May 04, 2011 10:14:00 AM  
Blogger KiD said...

anayana: yup.. lepas sungai besar, sbak bernam.. pastu dah ke teluk intan.. hehehe

Wednesday, May 04, 2011 10:15:00 AM  
Blogger KiD said...

ciklily putih: wokeh.. nanti bagitau.. rasanya macam 28hb nanti kut balik.. ada kenduri.. hohoho

Wednesday, May 04, 2011 10:16:00 AM  
Blogger Just Call Me Bitt said...

owh mesti best...mengidam kerepek pedas kat kl lemau mehh...huh

Thursday, May 05, 2011 8:22:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home