This Page

has been moved to new address

Rahsia Ubat Kuat | Mainan Dewasa

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Rahsia Ubat Kuat | Mainan Dewasa

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

06 May, 2011

Rahsia Ubat Kuat | Mainan Dewasa

Korang ni kuat ke? dah cukup kuat? atau tak cukup kuat lagi?? Dapatkan ubat kuat untuk anda!! haaaaaa... benda ni selalu kita nampak di iklan2 di media cetak atau media elektronik.
tapi, ada satu ni membuat aku tertarik ketika nak pegi keje.. 
Memang letak iklan kat traffic light.

nampak tak??
Nah.. aku zoom sikit..
Haaaaa.... kan? korang mesti selalu jugak tengok iklan2 ni kat tiang-tiang, public phone dan macam2 lagi lah. Dan aku rasa, benda ni agak efektif dari segi iklan. hahaahahaa.. Bab efektif ubantnya, aku tak pasti laaa.. selalunya benda ni atas ramuan sendiri. so, mesti tak dapat kelulusan dari mana2 kementerian.. rasanya laaa.. 

Dan aku pun tak tau ape tu ADULT TOY tu... kah kah kah...


Amaran: Penulis tidak bertanggungjawab sekiranya ada kompilasi terhadap ubat kuat tersebut

Labels: , ,

8 Comments:

Blogger CT NoArIzAh ArIs said...

Elok betul 1 Malaysianya yea.. cuma bahasa tamil je tak de...dyorang dh cukup kuat kottt !!!

Friday, May 06, 2011 8:14:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

kalau google sure dapat jawapan pasal ADULT TOY tue.... ngeh3x..kalau nak buat marketing memang kena kreatif selalu....

Friday, May 06, 2011 8:30:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

mcm2 jenis ada sekarang ni

Friday, May 06, 2011 9:40:00 AM  
Blogger hanani0210 said...

macam-macam cara diorang ni buat iklan. Ni dah vandalisme ni.. tak sesuai..hehehe :)

Jom baca ni: Estee Lauder untuk Hari Ibu?

Friday, May 06, 2011 9:40:00 AM  
Blogger POSH76 said...

jalan2

Friday, May 06, 2011 10:47:00 AM  
Blogger KiD said...

ct noarizah: haaaaa... sket lagi masuk bahasa siam lak

abg man: memang kreatif ka... sambil tunggu trafik lite tu

Friday, May 06, 2011 2:35:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: haaaa.. biasa laaa tu kan.. tapi tak pasti bagus ke tak/.

hanani: yup.. kekadang banyak tampal kat dinding2, public phone..

Friday, May 06, 2011 2:36:00 PM  
Blogger KiD said...

posh: jalan2 jugaa.... tq

Friday, May 06, 2011 2:36:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home