This Page

has been moved to new address

KFC BREAKFAST | KUPON CHEEZY WEDGES

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: KFC BREAKFAST | KUPON CHEEZY WEDGES

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

28 April, 2011

KFC BREAKFAST | KUPON CHEEZY WEDGES

Minggu ni aku kerja shift pagi. Jadi masuk agak lambat sikit daripada masuk awal subuh hari. Jadi, seperti biasa aku ke TTDI untuk kerja. tapi lapar sungguh pagi tadi. 
Dengan hujan lebat, jalan agak slow, akhirnya dekat kul 8 pagi aku sampai. Tiba-tiba nampak KFC.Terus laaa nak try menu breakfast baru! yeaahhhaa

Menu Breakfast
Menu sekali dengan hot drink
Hanya di KFC a.m.
Memang mantap!! sedap dan menyelerakan!
Aku pekena dengan HOT MILO.. perrgghhh... memang kena laaa dengan hujan2 di awal pagi. Lepas ni, aku nak aim makan CHICKEN CHOP pulak. Maklumlah, gaji lagi beberapa hari aje.. heheheeh. 

Beli chicken chop, dapat CHEEZY WEDGES PERCUMA!! saper taknak?? hehehee.. aku dah print kupon. Kalau korang nak KUPON FREE CHEEZY WEDGES gak, gi laa kat KUPON PERCUMA KFC ni..!!!

Labels: , ,

13 Comments:

Blogger Aishah Rahman said...

Sedap tak?? I nak lepaskan rindu mkn KFC kat Msia. Nak mkn ayam yg kena sembelih ni puas2. Nti dah balik sana tak dpt mkn.. hehe

Thursday, April 28, 2011 12:37:00 AM  
Blogger Far8 budak baik said...

pehhh pehhh..
terbaik lahhhh...
free dpr chezi weges..
paberet kot..
post laju kat sini cpt haha

Thursday, April 28, 2011 12:45:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

alamak laparnya tengok makanan pagi2

Thursday, April 28, 2011 8:31:00 AM  
Blogger kak ina kl said...

jarang dah layan kfc ni..

tahniah dapat gak cash out..

wah tenguk churp churp kamu tu boleh tahan gak ek..kalah akak punya

Thursday, April 28, 2011 10:56:00 AM  
Blogger hanani0210 said...

hehehe memang best makan. Tp ini kira penyumbang pada masalah obesiti utama saya. huhuhu :(

Jom baca ni: Laksa PWTC memang terbaik..

Thursday, April 28, 2011 11:19:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

menu tengahari dia pun sedap.....yang nasik jagung+ayam...simple tapi mengenyangkan....

Thursday, April 28, 2011 11:21:00 AM  
Blogger KiD said...

aishah: memang sedap! tapi bagi kid tiga kali ngap aje.. hehheehe

far8 budak baik: peerggghhh... dapatkan kupon tu yea... sampai hujung bulan ni aje..

Thursday, April 28, 2011 10:18:00 PM  
Blogger KiD said...

sharinginfoz: haaa... lapar? apa lagi.. RM4 aje.. heheh

kak ina: skali skala je layan.. cashout? baru je skali.. huhuhu.. churp2 tu kena rajin tahap gaban.. huhuhu

Thursday, April 28, 2011 10:19:00 PM  
Blogger KiD said...

hanano: hehehee.. alaaaa... makan skali skala je.. pastu jogging balik

abg man: haaaa... baru nak try tu.. tapi nak kena ciken chop dulu lah... hehhee

Thursday, April 28, 2011 10:20:00 PM  
Blogger fadhdeela said...

wahh nmpk sedap!!! best x??

Meh sini: Jangan Ganggu Hidup aku!!

Thursday, April 28, 2011 11:39:00 PM  
Blogger KiD said...

fadhdeela: sedap wehhh... pekena dengan milo... peerrgghhh

Friday, April 29, 2011 5:24:00 AM  
Blogger Suara Kalbu said...

Tunggu Kid belanja akak KFC satu bucket hahahahaa

Friday, April 29, 2011 8:29:00 AM  
Anonymous Kancilbiru said...

uiiii sedap aih...memang bikin lapor nengok nih...huhuhu

Tuesday, May 03, 2011 12:35:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home