This Page

has been moved to new address

Voucher Jusco dan Hadiah Tupperware

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Voucher Jusco dan Hadiah Tupperware

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

04 May, 2011

Voucher Jusco dan Hadiah Tupperware

Korang ada tak pegi Jusco dan beli barang? Kalau ada.. jangan lupa cuba try test game puzzle nih.. Simpan resit tau!! minimum RM10 untuk masuk game online nih.. alaaaa.. cari2 perkataan gitu.. aku dapat buat dalam 2 minit..

Cer try.. untung sabut timbul..!! :)
Satu lagi, promosi dari Tupperware. cuma SMS ke nombor di bawah dan kalau untung, boleh dapat hadiah utama laaa!! Dapat hamper dari Tupperware pun kira untung dah.. hehehe.. kalau nak tau syarat, boleh jenguk ke TUPPERWARE BRANDS ni...
Yeaaahh.. Sekian dulu dari aku.. Sebenarnya takde idea lagi sebab busy sesangat a few weeks nih.. hahaha.. lagipun, Aku baru diserapkan ke projek baru, IBM 34 dan KATANA 195 sudah berakhir.. alhamdulillah.. ada laa rezeki lebih gaji seterusnya lepas nih.. :)


 Oh yea.. jangan lupa ke

Labels: , ,

6 Comments:

Blogger grOundnUt said...

woaa...kali ni byk promotion...gigih la bro..^^

Wednesday, May 04, 2011 11:49:00 AM  
Blogger leyzajamil said...

tu SMS tu takde hidden agenda ker?

Wednesday, May 04, 2011 12:00:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: ofcoz laa bro.. sambil2.. mana tau dapat hadiah.. hehheee

Wednesday, May 04, 2011 12:18:00 PM  
Blogger KiD said...

leyzajamil: agendanya.. untuk dapatkan kredit laa tu.. :)

Wednesday, May 04, 2011 12:20:00 PM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmm... nanti dapat gaji berganda2 yea... tak pe belanja naik cruise okey jugak....hahahha

Thursday, May 05, 2011 11:35:00 AM  
Blogger KiD said...

abg man: hahahaa.. tak gi dulu eh.. ada member zaki tu je.. leh dapat diskaun.. :)

Thursday, May 05, 2011 11:56:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home