This Page

has been moved to new address

Terima Kasih 1000 Followers Blog ShaKiddo!!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Terima Kasih 1000 Followers Blog ShaKiddo!!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

16 May, 2011

Terima Kasih 1000 Followers Blog ShaKiddo!!

Setelah enam bulan setengah, inilah pencapaiannya! Kid nak ucapkan jutaan terima kasih banyak-banyak kerana follow blog ni. Walaupun ada lagi silent readers yang juga merupakan kengkawan ofis dan sekolah.. terima kepada yang selalu singgah ke sini secara langsung atau tidak langsung.

27 disember 2010

18 Februari 2011

3 April 2011

15 Mei 2011
15 Mei 2011
Tanpa anda, apalah blog saya.. ewaaahhhh!! Kid akui, blog ni bukan laa popular sangat. Kekadang hanya sekadar cerita personal life yang tak sama dengan semua orang. Ada yang suka (terima kasih yea..) dan ada juga yang tak suka (tak ape laaah.. nak buat camner)


Kepada follower blog SHAKIDDO, teruskan bersama kid di sini kerana kid akan cuba sajikan dengan cerita-crita menarik, pengalaman-pengalaman yang mungkin menjadi panduan buat semua.
Orait, jangan lupa jenguk-jenguk kengkawan yang lain.. Blogwalking, komen dan join kontest yea..

Labels: , , , ,

10 Comments:

Blogger hanani said...

tahniah..banyak tu 1k follower.. :)

Jom baca niKatalog Tupperware Kempen 4/2011 ;15 Mei hingga 1 Jun 2011

Monday, May 16, 2011 12:18:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

hurmmm.... leh jadikan blogger CIK EPAL.... dia ada dalam 15k follower tau.... apa yang penting kena rajin kasi follower datang jenguk blog kita...

Monday, May 16, 2011 12:23:00 AM  
Blogger KiD said...

hannai: anda juga terbaik!!! kerana selalu singgah dan komen di sini..

Monday, May 16, 2011 2:24:00 AM  
Blogger KiD said...

cik epal.. woohhoooo.. 15 kali gandai nih.. giler2 punya followers dia.. :)
Terima Kasih 1000 Followers Blog ShaKiddo!!

Monday, May 16, 2011 2:25:00 AM  
Blogger mushroom said...

fuyoo... da seribu da.. tahniah.. pewit.. apa lagi, wat la kenduri.. ajak sume followers.. huhu!

Monday, May 16, 2011 5:26:00 AM  
Blogger Rozuan Ismail said...

huhu ada gambar wan.TQ.follower ke 1000.yippie!

Monday, May 16, 2011 12:46:00 PM  
Blogger KiD said...

mushroom: buat kenduri makan cendawan goreng leh? heheeh

wan: hahaaa.. tq tq.. anda follower ke 1000!!

Monday, May 16, 2011 1:05:00 PM  
Blogger niza said...

wahhhh..sekejapnye dah dapat 1000folower...niza baru je 15folower..hahaha

Wednesday, May 18, 2011 2:15:00 PM  
Anonymous faizul said...

haaa.. nasib aku masih sedikit follower. Tapi takpe, kita bina follower dulu, nant dah lama ramai la kot. :)

Wednesday, May 18, 2011 8:06:00 PM  
Blogger KiD said...

niza: heheh.. kena rajin2 blogwalking

faizul: sikit2 la2 jadi ramai la... :)

Thursday, May 19, 2011 9:01:00 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home