This Page

has been moved to new address

Income Earnings Terbaru ChurpChurp!! | Grapevine

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Income Earnings Terbaru ChurpChurp!! | Grapevine

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

11 May, 2011

Income Earnings Terbaru ChurpChurp!! | Grapevine

Korang dah tengok churpchurp?? apa yang terbaru?? adakah hanya >>PRODUK TERBARU<< semata-mata. Atau ada selebihnya? Penat berkempen?? tapi berbaloi beb!! aku nak ikut cakap my bro lah.. nak cashout nuffnang ni untuk topup duit raya nanti.. hehehe

Jom tengok dashboard churpchurp..!!

Social Sharing dah dapat.. Social Seeding tengah berjalan sekarang... Sheduled tweets silih berganti.. bila pulak nak dapat yang baru nih ek? ape dia ek?? Grapevine?? anggur baru ke ape nih?? hohohoh.. Namun, nantikan income terbaru dari churpchurp ini... jeng jeng jeng...

Baik korang layan GAME GILA-GILA nih.. layan siuttt!!!

Labels: , , , ,

9 Comments:

Blogger vampire's lovex said...

wahhhhhh....

betol ke ni ?? ehhheee..

Wednesday, May 11, 2011 12:47:00 AM  
Anonymous Kancilbiru said...

ape kemenda pulak la tu eh....suspen ni..

Wednesday, May 11, 2011 7:48:00 AM  
Blogger hanani said...

bestnya nak gak lah.. :)

Jom baca ni: Dato' Lee Chong Wei atlit sukan terkaya di Malaysia??

Wednesday, May 11, 2011 8:36:00 AM  
Blogger sarah mohamad said...

saya pun baru perasan. apa tu grapevine?

Wednesday, May 11, 2011 8:45:00 AM  
Blogger Myvitrd said...

memang ada perasan bro.. tapi aku pon tak tahu apa fungsinya

Social Seeding tu bentuk macam mana bro?

Wednesday, May 11, 2011 5:04:00 PM  
Blogger KiD said...

vampire: betul laaa... hehheee

kancilbiru:mkid pun tengah mendalami grapevine nih... ngeeeeee

Wednesday, May 11, 2011 11:01:00 PM  
Blogger KiD said...

hanani: nak nak nak... spread iklan tu je laaaaa

Wednesday, May 11, 2011 11:02:00 PM  
Blogger KiD said...

sarah: ni mesti pasal kempen churp2 kan? heheeee

Wednesday, May 11, 2011 11:02:00 PM  
Blogger KiD said...

grapevine ni pun tak asti lagi,.. social seeding tu klaau dapat assignment dari advertiser churp2

Wednesday, May 11, 2011 11:03:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home