This Page

has been moved to new address

Tips Earning dan Cashout ChurpChurp!

Sorry for inconvenience...

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
ShaKiddo: Tips Earning dan Cashout ChurpChurp!

ShaKiddo

WORK - HOME SWEET HOME - TRAVEL - FOODS - MOVIE - MAFIA WARS - HOBBIES -COLLECTIONS - FAMILY - BUDDIES - SUNGAI BESAR - KAJANG - PUTRAJAYA - K.L

09 May, 2011

Tips Earning dan Cashout ChurpChurp!

Lama sudah menunggu saat saat ini. Macam tak percaya pun ada. Apabila segala usaha kita selama ini makin membuahkan hasil. Earning churpchurp kadangkala lebih mudah untuk dapat berbanding dengan earning CPC nuffnang. Semuanya kerana income ni datang dari pelaburan advertiser.

Dan aku nak berkongsi sikit tips untuk dapat earning churpchurp nih.

Mudah aje. Cuma kena RAJIN dan RAJIN UPDATE sahaja. Cuba tengok KEMPEN DIGI ni.. Dah dia bagitau info ada RM1500 lagi setakat ni untuk di grab! banyak tu.. Satu klik kan 20-40 sen.. rajin laa update ke FB, Twitter dan lain-lain. Kempen yang sama boleh update dengan kreativiti korang. 10 kali pun takpe.. heheehe

Korang ada join KEMPEN CHURPCHURP RACE tu tak?? Jangan lupa ada pitstop lagi yang kedua! tambahkan KM ada dengan >>Register PERCUMA<< disini dulu dan kemudiannya berkempen.

Aku pun bukan banyak sangat income churpchurp ni pun, tapi alang-alang.. sikit lagi je nih.. hehhehe, Macam JEJAIBU, MAT TIGER LANUN dan TOKEY PB, diorang nyer churpchurp memang meletop. Sorang lagi Bro SHARING yang dah dapat cheque churpchurp tu.. heheehe

Haaaa.. last skali, cuba-cuba laaa update skali SCHEDULE TWEETS tu.. dan jangan lupa tambahkan bilangan follower twitter. Add aku skali eh.. @shakiddo

Selamat mencuba!! Kachinggg!!!!!

Labels: ,

25 Comments:

Anonymous Sya Isya said...

Tahniah! Mesti best kan. Sya belum rancak menggunakan Churp Churp ni lagi buat masa ni. InsyaAllah, akan diusahakan.

Monday, May 09, 2011 12:37:00 AM  
Blogger haiqal said...

aku kalau promote2 ni tak suka buat secara ketara.Aku suka share bila ada waktu je.keh keh

Monday, May 09, 2011 1:37:00 AM  
Blogger mamawana said...

Tahniah. Good job.

Monday, May 09, 2011 3:48:00 AM  
Blogger Sharinginfoz said...

memang seronok dapat earnings banyak-banyak. Saya baru aja dapat cek pertama churpchurp setelah 9 bulan

Monday, May 09, 2011 7:48:00 AM  
Anonymous puanbee said...

Kid memag dasyat , yg di forum tu kid dapat social seeding eh ...

Monday, May 09, 2011 8:41:00 AM  
Blogger hanani0210 said...

wah..nanti saya add awk dalam twitter saya ek. Saya tak aktif nak promote iklan kat twitter..baru je nak blaja. :)

Jom baca ni: Trend terkini : Colour Block..Ada yang berani mencuba?

Monday, May 09, 2011 9:06:00 AM  
Anonymous anna said...

tahniahhh......sy baru dapat 0.80 ...heheheheh..........ada tips lagi tak?

Monday, May 09, 2011 9:33:00 AM  
Anonymous hazman aka species1980 said...

caya la income churp churp makin bertambah.... kalau dapat sabar apa kata tahan lagi sebulan then dpat cek tu leh buat shopping RAYA....ngeh3x..

Monday, May 09, 2011 10:12:00 AM  
Blogger Uchi kay-f @hmad said...

masalahnye malaslah bro! hu3,mne ce tue adoi!

apepun gud luck!

Monday, May 09, 2011 12:50:00 PM  
Blogger grOundnUt said...

Gud bro!Tahniah!Aku pon tak jalan lagi churp2 aku ni..sbb aku tak aktif..hguhuhuhu~

Monday, May 09, 2011 4:52:00 PM  
Blogger arfah said...

wiwit!!!!! tahniah!! Baru nak merancakkan diri dengan Churpchurp... :)

Monday, May 09, 2011 6:01:00 PM  
Blogger KiD said...

sya isya: rancakkan laa cepat! heheehe

haiqal: takpe .. sikit2 lama2 jadi banyak

Monday, May 09, 2011 9:15:00 PM  
Blogger KiD said...

mamawana: tq tq.. job alomost done.. heheh

sharinginfoz: waaahh.. bagus laaa tu kan!

Monday, May 09, 2011 9:16:00 PM  
Blogger KiD said...

puan bee: hehehe.. jumpa kat fprum ywea.. yea laaa tu

hanani: takpe.. sikit2 nanti kena laa akttif.. baru naik earning tu.. hehhee

Monday, May 09, 2011 9:17:00 PM  
Blogger KiD said...

anna: tq tq.. kena laaa rajin share kat fb dan twitter...

Monday, May 09, 2011 9:18:00 PM  
Blogger KiD said...

abg man: haaaa.. satu idea yang bagus..!! akan dipertimbangkan..

Monday, May 09, 2011 9:19:00 PM  
Blogger KiD said...

uchi: malas?? alaaaaa.. kena laaa rajin sikit

Monday, May 09, 2011 9:19:00 PM  
Blogger KiD said...

groundnut: tak aktif.. memang tak gerak laaa.. dulu aku pun camtu... layan je..... baru naik!!

Monday, May 09, 2011 9:20:00 PM  
Blogger KiD said...

arfah: wiwit!! jom rancakkan sekali..!!!

Monday, May 09, 2011 9:20:00 PM  
Anonymous Lisa Dearlova said...

Banyak dah tu..

Monday, May 09, 2011 11:42:00 PM  
Blogger KiD said...

lisa: boleh laa kan.. sikit2 je

Tuesday, May 10, 2011 3:41:00 AM  
Blogger cik Nemo said...

kite pon ade churp churp tapi tatau sangat nak promote tau!

Wednesday, May 11, 2011 11:33:00 AM  
Anonymous trafikblog said...

ade gak akaun tapi slow laa income..haha

Wednesday, July 06, 2011 8:48:00 PM  
Blogger Suri Safiyyah said...

bro..nak tnye ni..ari tu ada dpt grapevine da promote n member da klik2 da,,tp pesal x jalan pun meter die..??huhuhU~ pastu kn kat email dia kate klik here to redeem...tp bile klik die kate "u r not allowed to see this page" plak..confuse aih...huuU~tunjuk ajar sket...

Monday, August 08, 2011 1:54:00 PM  
Blogger KiD said...

haaa. yang tu kena tanya churp2..

Monday, August 08, 2011 8:39:00 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home